Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 2.5 Aylık Kutulu Faturalı Garantili Ekstralı Galaxy S24 8/256 Satın Al 26 Ağustos 2024 10:32 1 1 2.5 Aylık Kutulu Faturalı Garantili Ekstralı Galaxy S24 8/256 Telefonum 31 Mayıs 2024'de sıfır olarak Mediamarkt'den alındı. Haziran 2026'ya kadar (21.5 ay) garantisi mevcuttur.İddia ediyorum sitede daha temizi yoktur. En ufak sorun/problem/hata bulana cihazı ücretsiz verir yol masraflarını karşılarım. Çok titiz bir kullanıcıyım. Kullandığım telefona toz dahi kondurmam, düzenli olarak temizliğini yaparım. Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır. Sıfırı ne ise odur. Cihazın arkasında, yan ve üst kısımlarında kaliteli şeffaf kaplama vardır.Herhangi bir sorunu, problemi yoktur. Alındığı günden bu yana sadece orijinal şarj cihazı şarj edildi. Sadece aramalar, whatsapp ve sosyal medya için kullanıldı. Kamerası dahi kullanılmadı, oyun hiçbir zaman yüklenmedi.Cihazımın yanında kutusu, kutu içi evrakları, faturası, iğnesi, şarj kablosu, ve toplamda 4 adet kılıfı ile verilecektir. Sadece kılıflar ve kaplamanın bedeli 1500 lira üzerindedir. Kısacası içeriği full'dür. Alan kişi hattını takıp uzun yıllar kullanır, dua eder.Takas sadece üste alabileceğim, cihazım kadar temiz ve bakımlı telefonlar ile olabilir.Cihazımdan son derece memnunum, severek kullanıyorum fakat maddi sebeplerden ötürü istemeyerek de olsa ilana koymak durumda kaldım.Her türlü sorularınız için mesaj atabilir veya arayabilirsiniz.Hayırlı günler dilerim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 31900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Haziran 2026 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 2.5 Aylık Kutulu Faturalı Garantili Ekstralı Galaxy S24 8/256 [SATILDI] Farklı Olmak İsteyenlere / YURTİÇİ Nothing Phone 1 8/256 [SATILDI] Tertemiz Kutulu Faturalı Garantili Ekstralı Galaxy S23 8/256 [SATILDI] Sıfır Kutulu Faturalı Garantili Galaxy Fit 3 Black