Kanaatiniz veya teorik olarak verdiğiniz 4800Mbps rakamı benim için pek önem taşımıyor. Okumayı & okuduğunuzu anlama yeteneğine sahip olmayı becerebilseydiniz harddisk değil "SSD" kelimesi dikkatinizi çekerdi.
Kaldı ki ürününüzü yerden yere vuran da yok. Ne kadar para o kadar köfte. Alternatifi olmayan pazarda istediği gibi koşturan bir markasınız, ürünlerinizi kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz merak etmeyin.
TurkforceT
kullanıcısına yanıt
Sayın Turkforce,
Üretici firmanın vermiş olduğu teknik bilgiyi size aktardım ki bu aynı zamanda USB 3.0 standart veri transfer hızı. Sorunun Harddisk kutusunda olmayabileceğini anlatmaya çalıştım. Anlatamamışım. Yoksa ne ürünümüzle ilgili bir övgü ya da şahsınızla ilgili bir hakaret söz konusu. Neyse, keşke sizin kadar boş polemiklere ayıracak vaktim olsa. Forumdaki diğer üyelerin de vakini boşa harcamamak adına bundan sonra iyi niyet dışı yazıklarınıza cevap vermeyeceğim. Yine de müşterimiz olarak bir sorununuz olduğunda teknik servisimizi arayabliirsiniz. İyi günlerde kullanın.
3 sene önce yazılmış yorumlara güncelde sattığınız ürünü örnek vererek cevap vermek.. Üreticilerin verdiği rakamları gerçek kabul edebilmek...
Bırakın bu işleri Allah aşkına. Karşınızda kalebodur ustası muhatap mı var sanıyorsunuz? Bulunduğunuz yer Donanım haber. Memurlar.net değil.
Tekrar söylüyorum. Ürünlerinizi kullanıyoruz ve alternatifi olmadığı sürece kullanmaya devam edeceğiz. Sattığınız cihazların teorik rakamlarda çalışmaması teknik bir sorun olarak kabul ediliyorsa şirketi kapatmanız gerekecektir.
TurkforceT
kullanıcısına yanıt
ben bunların veri aktarım hızını geçtim en azından bağlantıları stabil olsa ama o da yok. 3 farklı ürünlerini çeşitli hdd lerde ve farklı pc lerde kullandım sonuç rezalet.özellikle yüksek boyutlu veri aktarımı yaparken çok sayıda kopmalar yaşıyorum.
Yukardaki ürünü şubat 2016 da 15 US $ almıştım. Aldığımdan beri içinde 256 Gb Samsung 840 Pro takılı. 1.5 mt.lik S-Link mavi usb 3.0 uzatma kablosuyla denediğimde görmemişti. Bu nedenle kendi orjinal kısa (60 cm) kablosu ile kullanıyorum. 1 kez bile görmemezlik veya dosya aktarımında kopma olmadı. Hızlı olması isteniyorsa mutlaka UASP destekli olanlara bakmak gerekiyor.
Arkadaşlar merhaba;
Şöyle bir sorunum mevcut.
Elimde akasa duodock X var mevcutta lazım olduğunda kullandığım.Fakat bu kutuya diskleri taktığımda PCden aygıtı güvenli kaldır dediğimde bilgisayar ile bağlantı kesiliyor sürücüler kayboluyor fakat,diskler okuma kafasını otomatik park alanına çekmiyor ve enerjiyi kestiğiniz vakit kafa vurma,sıyırma sesi geliyor disklerden.
Seagate 2.5" 2 TB harici hddmde aygıtı güvenli kaldır dediğimde disk okuma kafasını park alanına alıyor yani boşa çıkıyor ve usb kablosunu çıkarttığım zaman kafa vurma sesi gelmiyor.Güvenli bir şekilde diski PC den ayırmış oluyorum.
Seagate harici hdd kutusu gibi işlev gören hem usb 2.5" hdd kutusuna,hemde akasa duodock tarzı istasyona ihtiyacım var.Tarif ettiğim şekilde ürün kullanan deneyimleyen varsa marka model önerilerinizi beklemekteyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme