Ben cx300 tarzı kaliteli bir kulaklık almak istiyorum... PDA ile kullanıcam...
Fakat 2.5 mm jak olması gerekli...(çevirici de kullanmak istemiyorum)
Bu fiyatlarda ve bu kalitelerde, nereden ve hangi kulaklığı alabilirim....
Netten bayağı bir araştırdım ama hiçbirşey bulamadım:( Yardımcı olun lütfen
Teşekkürler
Hangi pda ile kullanacaksınız. Eğer kulaklığınızda microfon varsa cx300 gibi 2.5 girişli bi kulaklık takmanız mümkün olmaz. cx300deki jakta 2tane çizgi vardır pdalarda kullanılan kulaklıkta 3 tane çizgi vardır. Bu şekilde takıpta kullanmanız mümkün değil ya cx300ü kesip pdaya dönüştüreceksiniz yada En güzeli dönüştürücü kullanmak
Ben mikrofonu feda ederim... Dönüştürücü kullanmak pek cazip gelmiyor hala...
Önemli olan PDA'da kaliteli müzik dinlemek ve film seyretmek...
Doğru mu anladım? - CX300 alıcam - kendi 3.5 mm jakını kesip çıkarıp atıcam - oraya elle 2.5mm jak lehimleyerek takıcam
Peki
cx300ü keserken 3 kablo gelecek kulaklıktan onu 4 2.5 lik jacktaki 4 taneli kabloya takacaksın. Hangisi hangisine gelir bilmiyor. Tavsiyem dönüştürücü kullan 5 cmlik bişey yaparsın hemde cx300 ziyan olmaz
Yazık edecen cx300'e.
Arkadaşlar benim bir kulaklık vardı philips.Bunun 3,5mm giriş kısmı bozuk büyük ihtimalle.Yani asıl kulaklık kısmı sağlam. Bunu ben 3,5mm lik başka bir kulaklık girişine bağlamak istiyorum.İkisi de elimde var.Kablolarını kestim açtım.Ama bağlayamadım.Lehim mi gerekir ille de?Eğer sağlam olursa ben dandik bir 2,5mm kulaklık alıp kesip buna bağlayacağım.Ama önce denemek için 3,5mmye bağlayayım bir.Ses gelmiyo işte neden acaba. Kabloyu kestim mp3 çaların girişine soktum kablolar sallanırken bi an tam yerine denk geldi ses geldi Yani kulaklık sağlam.
Dediğiniz olayı ben yaptım Sennheiser MX200 ün kablosunu kedi kopartmıştı :D Bende sadece kulaklık kısmını lehimle şöküp 2.5mm 3 çizgili jackın kablosuna lehimledim. (mikrofonlu) telefonum mpx200 Ara kablo kullanmadan senhayzır kalitesi :):)
Az önce bi kulaklık aldım. Bende emitasyon bi ipod. Ama ipodun kulaklık yeri küçük yani kulaklık jakı sığmıyo. Halbki satıcı devekuşu bana olur demişti. Ne yapçam şimdi.Geride almıyo.Durup dururken 40 liram gitti. Ne yapmam lazım?Bazı arkadaşlar ara jak mı ne bişey diyorlara ama nedir o? Nerde bulabilrim? Bi 40 lirada o tutar mı? Canım sıkıldı.Kendimi enayi gibi hissediyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
dönüştürücü kullanman lazım doğu banktan bulabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme