Şimdi Ara

331 TL SoundPEATS TrueAir2 + 4 mikrofonlu kulak içi kulaklık, Bluetooth 5.2 TWS cVc 8.0 Gürültü Azlt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 331 TL SoundPEATS TrueAir2 + 4 mikrofonlu kulak içi kulaklık, Bluetooth 5.2 TWS cVc 8.0 Gürültü Azlt

https://www.amazon.com.tr/dp/B096DV6GF9

331 TL SoundPEATS TrueAir2 + 4 mikrofonlu kulak içi kulaklık, Bluetooth 5.2 TWS cVc 8.0 Gürültü Azlt
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kulaklık hakkında bilgisi olan var mı ses kalitesi olarak.Kulaklık ihtiyacım var çünkü

• nDise kullanıcısına yanıt
    Kulaklık araştırırken çok gördüm bu markayı. Alan çoğu kişi memnun kalmış fakat model bazında konuşmuyorum, marka bazında konuşuyorum. Bu model hakkında bir fikrim yok.

Bu fiyat bandında Ttec Airbeat Duo var. Normalde Ttec marka kulaklığı beğeneceğim aklımın ucundan geçmezdi fakat arkadaş almış, o alınca bi deneyeyim dedim, baya başarılı buldum. Amazon'dan alıp beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Bu fiyat bandında gerçekten iyi bir kulaklık. Normalde 550-500 TL falan sanırım. Arkadaş geçen hafta 350'ye almıştı. Şuan 399 olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat diger sitelerde 339 tl zaten aldin çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün güncellenmiş sürümü yine aynı fiyat. Bende mi hata var bilmiyorum ama kargo ve gümrük ücreti çıkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nDise kullanıcısına yanıt

Telefon görüşmesi için şimdiye kadar 400 TL altı 4-5 farklı kulaklık denedim. Bu kulaklığa kadar dışarıda verimli konuşma yapamadım. Müzik için yorum yapacak kadar ne müzik kulağım var ne kulaklığı müzik için kullandım.

• Kulaklığı 5 aydır kullanıyorum. Aliexlressden 28$+ 25tl gumrukle 220 tlye almıştım. O zamanlar 500 tl fiyata satılıyordu.
    Kalite olarak YouTube da gerekli incelemeler var.
    Kisaca aciklamak gerekirse,
    Ses kalitesi olarak airpods un 1 kademe alti denebilir. Bana gore ses kalitesi fazlasıyla iyi.
    Cihazda 4 mikrofon ve aktif gürültü engelleme var. Telefon görüşmesi için alacaksaniz her yerde sıkıntısız kullanırsınız.En iyilerinden denebilir.( daha once xiaomi airdorts ve G1 xr kullandim. Rezeletti)
    Cok hafif aksama kadar kulagimda kalsada bazen unutuyorum kulagimda.Agri yapmiyor.
    Uzeirnde ses acma kisma fonksiyonlari var. Tv izlerken bu özelliği olmayan kulakliklar full ses acik sekilde çalışıyor. Sesi ayarlayamiyorsunuz.
    Qualcomm işlemci var. Bu işlemci kulaklığı 1 kulaklik olarak görüyor.R ve L olarak ayırmıyor. Yani 1 tarafı kapatin digeride kapanıyor. Hangisi telefona baglanirsa diğeri kulakliga bağlanıyor direk.
    Ve bağlantı cok hızlı. Biri aradiginda bagli olmayan kulakligi bluetootu acip, bagkanip cevap vermek 10 sn sürüyor.

Ama kutusu 5 defa sarj etmiyor. 4 defa ancak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kulaklığı 5-6 ay kullandım, hem müzik hem de telefon görüşmesi anlamında fiyatına göre inanılmaz memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim alacaklara.

• Alacaktım ki 587 TL + 79 TL gönderim ücretini gördum...

• Plus modeli için listelemede çıkan bu fiyat, yurtdışı gönderimi dahil 400 TL'yi geçiyordu.
    Hele bir de ithalat ücreti depozitosu diye kalem de çıkıyor karttan 570 TL üzeri tahsil etmeye çalışıyordu. Kaçırdım diye üzülmeyiniz.

• valuable kullanıcısına yanıt
    331 TL SoundPEATS TrueAir2 + 4 mikrofonlu kulak içi kulaklık, Bluetooth 5.2 TWS cVc 8.0 Gürültü AzltÇiçeksepeti.com
    SoundPEATS Trueair2 Kablosuz Bluetooth V5.2 Qcc3040 Aptx Çift Mikrofon Cvc Gürültü Iptal Kulaklık TrueAir2
    https://www.ciceksepeti.com/soundpeats-trueair2-kablosuz-bluetooth-v5.2-qcc3040-aptx-cift-mikrofon-cvc-gurultu-iptal-kulaklik-trueair2-kcm28464512

Buradan aldım ben. Fiyat 339 TL.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Kulaklığı iphone ile mi kullanıyorsunuz? Yürüyüş yaparken vs cebinizdeyken bağlantı kopmaları yaşadınız mı?

• + olanla olmayan arasında ne fark var kablosu şarjmı

• 11 kasımda hepsiburadadan indirim+5tl hepsipapel ile 287tlye aldım, memnun kaldım. yine o fiyatlara düşebilir

edit: normalde silikonlu kulaklıklarla 2.dk da kulağım ağrımaya başlar sıfır zevk alırdım. aynı dertten yakınan varsa bu modeli şiddetle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehawk -- 17 Kasım 2021; 9:51:30 >
  • Silikonsuz kulaklıklar için, müzik dinlerken hem sesleri net veremiyor hem de toplu taşıma vs gibi yerlerde dinlerken dışarıya rahatsız edecek kadar çok ses veriyor yorumları var. Bu kulaklık için durum nasıl bu hususta verebileceğiniz öneri var mıdır?

• Bezdumda B kullanıcısına yanıt

Samsung la kullanıyorum. Baglanti kopmadı bugüne kadar.

• Bir soruda ben sorayim pubg oynarken ses ve mikrofon gecikmesi oluyor mu acab

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SoundPEATS TrueAir 3 olan modelini kullanıyorum. Soundliberty 53 Pro ve Soundliberty A10 modelini kullanmış biri olarak yorumum malzeme kalitesi kötü ve silikonsuz muadili Soundliberty A10 a göre kulaktayken dışarıya ciddi derecede ses veriyor.

Air2 si de bu şekildedir büyük ihtimal

• Vodafone yanımda uygulamasında Taotronics Soundliberty 97 modeli 249 TL ye alınabiliyor.
    Sizce bu ürüne tercih edilebilir mi?

https://vfselfservis.com/VFMALL/product%2F52b9320d-17a5-4ea5-a962-311ea91f5f35

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

Bu bir sorun değil bence, airpods'da alsanız silikonsuz olduğu için o ses dışarıya çıkacak. Ses yalıtımı olmayan evlerde sesin diğer katlara çok gitmesi gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.