Şimdi Ara

2.50 İLE YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba. Kocaeli de elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyorum. hazırlık ile birlikte 1. sınıf bitti yani 2 senedir Kocaeli deyim . GNO 2.50 bu ortalama ile yatay geçiş yapabilecegim bir bölüm var mı elektrik elektronik mekatronik vs. gibi çok uzak olmasın istiyorum . Fakat çukurova olabilir. 2016 puanım 343,92 sıralamam 91500 mf4 merkezi yatay geciş te olabilir.

TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.
    ALTTA MERKEZİ YATAY GEÇİŞ YAPABİLECEGİM YERLER VAR.2.50 İLE YATAY GEÇİŞ2.50 İLE YATAY GEÇİŞ

• merkezi yerleştirme ile yatay geçişte ağno nun bir önemi yok ağno kurumlar arası geçişte önemli.
    merkezi yerleştirme ile yatay geçiş üniversiteye yerleştiğiniz yılki puanla bölüm değişirebiliyorsunuz
    link vericem.
    bakıcağınız tek yer ösym klavuzu yerleştiğiniz yıl ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

merkezi yerleştirme ile yatay geçişte ağno nun bir önemi yok ağno kurumlar arası geçişte önemli.
    merkezi yerleştirme ile yatay geçiş üniversiteye yerleştiğiniz yılki puanla bölüm değişirebiliyorsunuz
    link vericem.
    bakıcağınız tek yer ösym klavuzu yerleştiğiniz yıl ki.
    https://forum.donanimhaber.com/merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecis-ve-ornek-dilekce-ana-konu--82073060
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MYP ile yatay geçiş ve yurt sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.