Evet arkadaşlar itü ucundan kaçıyor gibi nereyi tavsiye edersiniz? |
2.6k Ceng önerisi
-
-
uupppp
-
Up -
Dua et itü gelsin, ondan sonrası uçurum :D
Belki itü yapay zeka düşünebilirsin, onun dışında pek de bir seçenek kalmıyor eğer başka mühendislik istemiyorsan.
-
İTÜ bilgisayar imkansız. İlgin varsa yapay zeka olabilir. Ondan sonrası Hacettepe ve YTÜ var devlet olarak. Arada bir de özeller var Bahçeşehir yeditepe falan -
İtü cengin gelme olasılığı var ama düşük. Geçen sene itü ceng diğer üniler kadar ilerlememişti, ve bu sene bir istisna olup o aradaki 200-300 öğrenci tercih etmezse size gelir.
Ben olsam yapay zeka tercih etmezdim. Ülkemiz için çok yeni bir bölüm. Bilgisayar lisansı okuyup sonrasında yapay zekaya yoğunlaşmak çok çok daha mantıklı.
Maalesef itü bilgisayardan sonra çok kişinin muzdarip olduğu bir boşluğa düşüyorsunuz. ÖZÜ, Tobb burslu veya Bilkent, Koç %50 var önünüzde.
Benim şahsi fikrim maddiyat varsa %50leri yazmak, yoksa EE ye yönelmek olurdu.
-
Tobb -
Hangi alana yöneleceksiniz ?
-
Yurt dışı düşünüyorum, yurt dışında yapay zeka mühendisliğinde iş imkanları var mı? -
Şu devlet cengdeki aradaki boşluk inanılmaz saçma ve kötü -
hacettepe ceng balon
-
bundan müzdaribim ama el mahkum hacengtepe yazıcaz
-
Hocam tobb niye yazmıyorsunuz? -
sıralama yetmiyor 4222
-
quote:
Orijinalden alıntı: bitcoinekmek
Yurt dışı düşünüyorum, yurt dışında yapay zeka mühendisliğinde iş imkanları var mı?gsü ceng ve hacettepe ceng öneririm
puana fazla bakma ünide diploma çok önemli hocam nerde okuduğunun fazla bir önemi yok gerçekten üniye girince anlarsın
ama ben türkiyede çalışacam diyorsan diploma orada önemli
-
Hocam ben sizi başlığı açan kişi sandım 2.6k diye -
itü,hacettepe yapay zeka ?
-
Bau ceng, özü ceng dururken neden gsu ve hacettepe öneriyorsun hocam? Bunlar devletten daha mı kötü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitcoinekmek -- 29 Temmuz 2021; 16:29:24 > -
özü tercih ederdim ama gelmeme ihtimali var
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hacettepe ceng balon |
Benzer içerikler
- 100 tyt 70 ayt kaç bin
- 60 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- matematik röntgeni yorumları
- hacettepe ne demek
- grammarly türkçe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X