Şimdi Ara

2.7 litre benzinle 100 km gidiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yuh be arabaya bak ama tipi hiç hoşuma gitmedi böyle arabalarda zaten hep anormal oluor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 19 Nisan 2006; 18:44:29 >
  • BEN ŞUANDA 1300 KG ARABAYLA ŞEHİRLER ARASI 3,7 LİTRE YAKIYORUM 2,7 YAKMASI 20 BEYGİRLİK Bİ ARABADA NORMAL BENİM ARABA 110 HP...

İZİN VERELİMDE YAKSIN...

BU ARADA TİP Bİ GARİP KAPIYI BENDE KEŞFEDEMEDİM :)))

• ne yirmi beygirmi ıh yani
  • vallha bu arabaya bi hava filtresi bi kapak taşlama chip tuning max. 80 olur :) arabada 500 kilo olsa 80 hp süper bide buna müzik sistemi ve body kit yapalım kilo 650 güç 80hp nos tak +50 adagteraherhaerhaerhaerhaerhaerhaerhraehaer oda ne motor daaldı
  • maşallah .o arabayla ne yapılabilir
  • 20 beygirle yokuş falan nasıl çıkcaksın?? Ayrıca şu anda kullandığım araba 130 HP civarı ve 100 kilometrede 4-5 litre falan benzin yakıyor. Ama konforu ve güveni de işin içine katarsak bu arabaya 1000 basar die düşünüorum... Bence çok gereksiz...
  • Ya her taşın altından dizel çıkıyor, dizel yarış arabalarından sonra bir de bu çıktı başımıza Ben bir şey demiyorum artık sonra fanatik diyorlar. 2,7 litre benzin haaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Osmancique
    Ayrıca şu anda kullandığım araba 130 HP civarı ve 100 kilometrede 4-5 litre falan benzin yakıyor.

Araban ne marka ya? Rekora koşuyorsun, 4 litre benzin ne demek bence direkt aracını aldığın firmayla görüş, ya seni test pilotu yapsınlar ya da aracını müzeye koysunlar.
  • 20 beygirlik şeye araba demem ben oyuncak niyetine binilebilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.