Şimdi Ara

2.71 iso oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam 2.71 de iso oyun oynanabiliyoMu...

• ewet ya olSa çok iyi olur benimkide 2.71 acaba iso oyun çalışr mı ?
  • oynanabiliyor... n e x t p s p.com'da gerekli dosyalar mevcut
  • oynanabiliyor dump firmware mi deniyor ne deniyorsa makinenin board u ne?
  • Arkadaşlar versiyon 2.71le
    1.iso ve cso oynanıyo
    2.umd oynanıyo
    3.internete giriliyo
    4.vidyo falan da seyrediliyo
    5. mp3 dinleme vs. vs...
    yani en avantajlı versiyon 2.71. PSPnin nerdeyse tüm nimetlerinden yaralanılabiliyo. Ama foruma şöyle bi baktığımızda herkesin 1.50e downgrade yada yeni çıkan versiyonlara update etme çabasını görüyorz. çözemedim ŞU KONUDA BENİ AYDINLATABİLİR MİSİNİZ.. Tüm bu özellikleriden yararlanabilmek isteyen biri hangi versiyonu kullanmalı????????
    bide hazır el atmışken bişi daha sorayım. İstediğim iso oyununu bulmakta zorluk çeker miyim. her oyunun iso'su nette mevcut mu yani??
    Sorularımı cevaplasanız baya bi iyi olucak. psp almadan önce bunları bilmek iyi gider.
    Saygılar..

• http://forum.donanimhaber.com/m_4320782/mpage_2/tm.htm

ben bu topicte ayrıntılı olarak anlattım. buradan bi bakın. bi sorun çıkarsa da pm atabilirsiniz...
  • Verdiğin linkte harbi baya iyi açıklamışsın. saol. hem umd hem iso fln hem de internet olmuş oluyo pspde. ama niye bi sürü insan ısrarla 1.50ye indireyim veya 3.01 çıkmış ona update edeyim falan diyo ki sence. 1.50de umd ve internet yok 2.71 üstü versiyonlarda da iso yok. yine onların bileceği iş tabi. Senin anlattığının bi dezavantajı da yok.(yok dimi?)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok merak etme. eğer harfiyen uygularsan hiç bi sorun çıkmaz
  • arkadaşlar iyi güzel de ben en fazla 2.71li pspyi nerden bulucam?? nereye sorsam bizde en son versiyonu var fln diolar.(teknosa vs..) onların versiyon da düşürülemiyo şimdilik...garantili de olsun istiorm tabi.Bide bişi daha var bazı topiclerde fiyatlardan bahsediliyo ve 600ytlyi geçmiyo söylenen fiyatlar.Ama ben nereye sorsam 600 ytlde az fiyat sölemiyolar... ne iş??
  • arkadaşlar ıc 1003 anakartı nolanlarda oyanyabiliorm mu 2.71 ile yardm edersenizz çok sewinrmö
  • quote:

Orjinalden alıntı: egeerinc

arkadaşlar ıc 1003 anakartı nolanlarda oyanyabiliorm mu 2.71 ile yardm edersenizz çok sewinrmö

evet dostum oynayabilirsin. TA-082 anakart 2,71 için devhook var.yüklemen yeterli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 7 Aralık 2006; 8:50:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem11

Arkadaşlar versiyon 2.71le
    1.iso ve cso oynanıyo
    2.umd oynanıyo
    3.internete giriliyo
    4.vidyo falan da seyrediliyo
    5. mp3 dinleme vs. vs...
    yani en avantajlı versiyon 2.71. PSPnin nerdeyse tüm nimetlerinden yaralanılabiliyo. Ama foruma şöyle bi baktığımızda herkesin 1.50e downgrade yada yeni çıkan versiyonlara update etme çabasını görüyorz. çözemedim ŞU KONUDA BENİ AYDINLATABİLİR MİSİNİZ.. Tüm bu özellikleriden yararlanabilmek isteyen biri hangi versiyonu kullanmalı????????
    bide hazır el atmışken bişi daha sorayım. İstediğim iso oyununu bulmakta zorluk çeker miyim. her oyunun iso'su nette mevcut mu yani??
    Sorularımı cevaplasanız baya bi iyi olucak. psp almadan önce bunları bilmek iyi gider.
    Saygılar..

1.50 psp sahibi olmanın avantajı tüm programlar 1.50 için yapılıyo.yeni çıkan 0.52 devhook ile 3,02 ye kadar emule edilebilniyo

1.50 psp.ama 2,71 de bu mümkün değil...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.