Şimdi Ara

2.8T v6 insignia'dan sonra tatmin edecek prestijli ve performanslı araba var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar milletin aç gezdiği bu ülkede bu araçlarla gezmeye ben utanırım ..birde her ışıkta arabaya yapışanlarda olur suriyelisi türkü .bu arabaların derdide çok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AcayipKuark kullanıcısına yanıt
    Hem güncel araç hem M versiyonunu saymazsak en güçlüsü ama yinede sanmam ki benim insigniayı yakalasın hatta içinden geçsin. Stock OPC ile nerdeyse tamamen kafa kafaya veya yarım boy gerisinde yürüyebiliyor bu haliyle. Active select ve AWD eksileri olmasaydı çok daha güzel 0/100leri olabilirdi bizim makinalarında ama yapacak bişey yok BMW BMW'DİR... Ayrıca ilandaki araç stock değil sanırım m sport bmw ler bu kadarda hırçın görünümlü olmuyodu ama stocksa cidden çok güzel Allah kaza bela vermesin
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    krediye girsek bile yanaşamıyoruz ki araca hocam yakma içimizi
  • Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şöyle söyleyeyim bu quattroporteler bu kadar pahalı değilde 140a falan veriyorlardı çok çok çok uçmuş fiyatları o yüzden arka plana atmak zorundayım ve 4.2 litre ve maseratinin masrafları çok çok çok fazla olur krediye + kalkamam altından. Kredi olmadan alabilseydim eyvallah bi şekilde idare edilirdi. M5'in 400 450 milyar hasar kaydı var Audi tek kapı olduğu için uymaz. Kredisiz halledemez isem 7 serisini kenara kaydediyorum.

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal o olacak zaten
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    200k falandır bunlar diye düşünüyordum 150k falanmış. Hem 5 kapılı tek kapıda değil çok şükür. Bide manuel tadından yenmez. Ya bu olacak ya f30 3.28i inşallah
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam kredi işini kafamdan sildim. Ya son kasa Type-R (5 kapı ve manuel) yada f30 3.28i. Hem 140 150k bandına çok rahat bulunuyorlar. Krediye faize yedireceğim paraya yazık diye düşünüyorum. Tamam bi kere geliyoruz dünyaya ama çöpede atmamak gerek.
  • Audi s3 4.9 sn 0-100 var makinada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle kredi işini kafamdan sildim ikisinden biri inşallah
  • Stok 328 insignianin şu halini biraz degil baya zor gecer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: angarabebesi0606

200k falandır bunlar diye düşünüyordum 150k falanmış. Hem 5 kapılı tek kapıda değil çok şükür. Bide manuel tadından yenmez. Ya bu olacak ya f30 3.28i inşallah

3.28 den aynı keyifi alamazsınız.

Type-R tamamen sürüş keyfi için yapılmış güçlü bi hothatch.

Ne kadar sıkıştırırsanız sıkıştırın araç daha fazlasını istiyor. Bmw de aynı hissiyatı yaşayamazsınız. Bende bmw kullanıcısıyım oradan biliyorum. Yeni Type-R ı da kullandım. Aracı sıkıştırdığınız zaman gülmeden duramıyorsunuz keyiften. Aynı zamanda şehiriçi kullanımına da uygun araç. Mükemmel bir süspansiyon takımına sahip.

Viraja girerken bmw de dipgaz giremezsiniz. Kontra vermek isteseniz bile önce dipgaz yaparsınız sonra gazı açmak zorundasınız çünkü dipgaz yaparsanız kontrolü kaybedersiniz. Fakat Type-R da viraja dipgaz gönül rahatlığıyla girebilirsiniz. Arabayı ne kadar sert kullanırsanız, o kadar daha güvenli araç oluyor. Viraja girdiğinizde gaza ne kadar köklenirseniz kafasını o kadar daha sokuyor viraja.

Benim hiç düşünmeden tercihim Type-R olurdu. Bmw den de daha ilgi çekici olduğu kesin. Ayrıca 150-160 bin lira limitle 3.28 in ikinci elini alacaksınız, Type-R'ın sıfırını.

• Bu arada Typer şuan pist rekorunu elinde tutuyor. Megane rs i de geçti pistte.

• http://youtu.be/yHsWQfUyO0M

Dört çeker, önden çekeri yer boşa bu fiyat bandına çıktıktan sonra ön tekere bindirilen yüzlerce beygirle boğuşmayın golf r bakın, Audi s3 bakın halldex dörtçeker sistemi var ki en iyilerden biridir. Ayrıca insignia kullandıktan sonra da malzeme kalitesi de aranır Honda'nın malzeme kalitesi belli, hiç değilse sınıfının referans aracı golf'de daha kaliteli malzeme var. Birde yakında 308 gti gelecek 1.6 motor 270 beygir, acelem yok derseniz aklınızda bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angarabebesi0606

Öncelikle şöyle söyleyeyim bu quattroporteler bu kadar pahalı değilde 140a falan veriyorlardı çok çok çok uçmuş fiyatları o yüzden arka plana atmak zorundayım ve 4.2 litre ve maseratinin masrafları çok çok çok fazla olur krediye + kalkamam altından. Kredi olmadan alabilseydim eyvallah bi şekilde idare edilirdi. M5'in 400 450 milyar hasar kaydı var Audi tek kapı olduğu için uymaz. Kredisiz halledemez isem 7 serisini kenara kaydediyorum.

Audi tek kapı değil hocam sportback.
    Ama masrafı çok olur derseniz haklısınız.

• Tabii ki polo. Roket gibidir. Konusu bile var.

• trabant

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Temiz 2. el bi typer bakalım buluruz inşallah
  • 7.30 , 7.40 senin ilacin fakat fiyati..

• 2.8T v6 insignia gitmiyoki ? siz performanslı filanmı sanıyosunuz ?

Gidin bi Golf R , Type R filan kullanın 300hp araba nasıl olurmuş görün
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.