Abdülhamidin Kurtlarla Dansı'nı okumuştum. Ama ne derece objektif olduğu tartışılır.
sağolun, araştırdım biraz ama ekşide çok büyük ithamlar var yazara karşı o biraz ön yargı yarattı bende adama fetöcusundan tutta atatürk düşmanına kadar her şey denmiş
quote:
Orijinalden alıntı: srgnsrmcc
sağolun, araştırdım biraz ama ekşide çok büyük ithamlar var yazara karşı o biraz ön yargı yarattı bende adama fetöcusundan tutta atatürk düşmanına kadar her şey denmiş
Von Hammer'ın 3. ciltlik Osmanlı Tarihi var. Tavsiye ederim hocam.
Yerli yazarlar objektiflikte yetersiz olabiliyor.
françois georgeon olabilir belki.
çok teşekkürler bu tam aradığım gibi.
Kitap çok yanında dizisi bile var ama tamamen yanlı. O yüzden imkanın varsa en az 20 sene önce yazılmış bir kitap bul. Bu devirde yazılmış kitaplar ilgili şahsı olmadığı kadar yücelten kitaplardır. O yüzden kitap ismi vermiyorum.
Talha Uğurluel, Mustafa Armağan gibi tırışkalardan uzak durunuz
Hemen sepete ekledim, güzel bir esere benziyor okuyanların yorumlarından anladığım kadarıyla
Şimşirgil Kayı serisini yazdı bir bak
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ED6D34AAB
Abdülhamidin Kurtlarla Dansı'nı okumuştum. Ama ne derece objektif olduğu tartışılır.
Bende okudum adami nerdeyse bismarktan akilli gosteren aptalca bir kitap
Tarihi bir kitap,hele bizim tarihimizden bir olaydan/şahsiyetten bahsediyorsa,asla objektif olamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme