Şimdi Ara

2 Adet 8TB WD ULTRASTAR HC320 ENTERPRISE HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 2 Adet 8TB WD ULTRASTAR HC320 ENTERPRISE HDD
    Arkadaşlar sattığım hdd ler'in faturası ve garanti belgesi mevcuttur. 11.05.2021 ve 18.05.2021 den itibaren faturaları var. Garanti belgelerinde 2 sene yazmakla birlikte global olarak 5 sene garantisi olduğu yönünde reklamı yapılan bir üründür. Gerekli yerlerle bağlantıya geçip araştırırsam Türkiye'de garantisinin 5 yıl çıkacağınada inanıyorum. Alıcı bu konuyu çok irdelerse ayrıca araştırırım. Enterprise hdd dir. Okuma yazma hızı 250mb/sn hızlarına varır. Çok uzun kullanım ömrü vardır. Bilinen bulunan hdd olarak muhadili ancak WD Gold ve Seagate Exos x olabilir. Alttaki modeller rakibi değildir. Al unut hdd dir. Üzerlerinde chia plotları var. İsteyene formatlı isteyene plotlar ve chia key'i ile birlikte gönderirim. Burda ürün adedini 2, her biri için fiyatı 1500 Tl olarak gösterdim. Yani ürün başına 1500 Tl olup toplam 3000 TL ederi olmaktadır.

Tüm ürünler kullanımları boyunca en ufak sorun çıkarmamıştır.

2 Adet 8TB WD ULTRASTAR HC320 ENTERPRISE HDD

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Not: Daha önceki fiyat tane başına 2000 TL idi 1500 TL ye düştüm. Daha fazla düşemeyeceğim. Ürün kalitesine kıyasla rakipsiz fiyat verdim.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ekim 2023 Satıldığı Şehir : İzmir, Bergama Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 TB HGST SATA Disk - 2000 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.