Şimdi Ara

Power Color Red Devil 6600 xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Power Color Red Devil 6600 xt

Sattığım model en iyi bir-iki 6600xt den biridir. TR faturalıdır. Faturası ve kutusu mevcuttur. 1 Yıl 3 ay garantisi kalmıştır. Samsung ramlidir ve ramler çok rahat oc lenip 6650 xt performansına ulaşılabilir. 9 ay boyunca kart zorlanmadan hafif şartlarda mining yapılmıştır. Ayrıca rigde değil tek başına rm650x psu üzerinde mining yapıldı. Ethereum olayı olmasa mininge devam ederdim. Çok rahat 1.5-2 sene daha miningi rahatça kaldırabilecek bir karttı. Kullandığım 9 ay boyuncada en ufak sorun çıkarmadı. RGB kablosuna kadar ( ki kullanmak şart değil benim anakarta uymamıştı ) eksiksiz kutu içeriği ile gönderiririm.

İlgilenen olursa kasa üzerinde fotolarını çekip paylaşabilirim. İstenebilecek testleri yapabilirim.

An itibariyle tek fanı bozuk 6600 xt ler bile 4500 tl dip fiyatlarla sahibinden üzerinden satılmakta. Şahsen 5500 Tl fiyat çekip 5000 tl ye inerim diye düşündüm. Ama pazarlık sürecini atlamak için direk 5000 Tl fiyat belirledim. Pazarlık düşünmüyorum kargo ücreti alıcıya aittir. Bergama'ya ulaşımınız varsa ürünü elden de teslim edebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.