Şimdi Ara

SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower
    Merhaba ürünü yaklaşık 9 ay önce yine burdan bir arkadaşdan almıştım kendisi gerçekden bahsettiği gibi ilk günki kadar temiz bakmış ve bende aynı temizlik titizlikle baktım ürünün tüm parçaları kutusu herşeyi duruyor yan kapağı biraz modladım orjinal şekilde çıkarıp tamperli cam yaptım isteyene onuda yollarım çok memnum kaldım ve üst modelini alsım ürünün sıfırı şu an 2500 lira full tower bir kasadır havalandırması ve iç hacmi müthiş kargo karşıya ait olmak şartı ile istenilen her kargoya verilir kargo anlaşmanız yoksa yüksek çıkabilir haberiniz olsun SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower SATILDI-Thermaltake level 10 gt full tower
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa, Karacabey Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• takip

• Güncel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.