Şimdi Ara

2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar 2 adet Casio G shock saatimi satıyorum bilenler bilir zaten dayanıklı su, toz geçirmez kaliteli saatlerdir Haziran ayında almıştım ikisinide n11 den fakat kız arkadaşım metal saatleri sevdiği için bu zevkimden vazgeçtim evde durcağınada en azından başkasının işine yarasın istiyorum.Dediğim gibi faturalı garantili kutulu ve kullanılmamıştırlar sadece kutuları acılıp kontrol edilmiştir.

Linklerini veriyim

1. saat Casio GR-9110BW-1DR Gulf diye geçiyor güneş enerjili olarak çalışıyor pil değişimi gibi birşey söz konusu değil. Sıfırı 600-700 tl arasında değişiyor tabi stokta bulunması zor bir saat istediğim fiyat bu saat için 350 TL.2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.
    http://www.elifsaat.com/Casio-GR-9110BW-1DR,PR-331179.html

2. saat Casio GA-110-1BDR buda pilli çalışan dayanıklı su geçirmez bir saattir.Sıfırı 300-400 tl arasında değişiyor bunun için ise 200 tl istiyorum.
    http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/casio-ga-110-1bdr-erkek-kol-saati-P116567270?cid=604001&gclid=CLKoro7g3dACFUxfGQodHQAOsg&gclsrc=aw.ds

Daha fazla fotoğraf isteyenler olursa özel mesaj ile whatsapptan atabilirim İzmir içi elden teslimde olabilir yada kurye alıcıya ait olmak üzere il dışınada gönderim sağlayabilirim 5356888434 meşgul olsam bile ben size dönerim arkadaşlar alcak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.
    2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.2 adet Casio G Shock dayanıklı,su geçirmez saatler sadece kontrol amaçlı kutusu acılmıştır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 4 Aralık 2018 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satis devam etmektedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.