Şimdi Ara

SATILIK XBOX SERIES X VE 2 ADET KAPALI KUTU SON NESIL WIRELESS CONTROLLER VE DURACELL ŞARJ KITI PİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK XBOX SERIES X VE 2 ADET KAPALI KUTU SON NESIL WIRELESS CONTROLLER VE DURACELL ŞARJ KITI PİL

28.12.2020de Amazon İngiltereden alındı 07.01.2021de elime ulaştı. Fazla zamanım olmadı beğenmedim de pek bu yüzden satmak istiyorum. Yaninda 2 adet biri siyah biri beyaz 9. nesil kapalı kutu Wireless Controller var.

12.02.2022ye kadar garantili.

Yeni aldığım faturalı garantili Duracell Cef 14 Sarj kiti ve Duracell 1300 Mah, Gp Recyko 2500 mah pilleri yanında vericem.

SATILIK XBOX SERIES X VE 2 ADET KAPALI KUTU SON NESIL WIRELESS CONTROLLER VE DURACELL ŞARJ KITI PİL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Şubat 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Toplam 3 kol mu oluyor. o kısmı pek anlaşılmadı.

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt

Toplamda 2 kol var.

• Kolları Türkiye 'den aldınız sanırım?
  • Birisi Series X ile gelen kol, Diğeri Türkiye'den alınma. Garanti kapsamında sıfırları yollandı Microsoft Türkiye tarafından hiç açılmamış şekilde duruyor hocam.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane kol almayı düşünüyorum ayrı satar mısınız ve fiyatı ne olur?

• Series X ve kendi kolu + 1 adet Series kolu + 4 şarj edilebilir pil + Pil şarj ünitesi = 6600 lira değil mi hocam, doğru anladım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.