Benim kargo geldi ama paketi henüz açmadım |
2 adet Detan Sinekkıran + 2 adet Sinek Kovucu Losyon 118TL (2. sayfa)
-
-
benim de verilmedi, bir de ben 5 çift aldım sonra dedim 2 si fazla, 2 sini iptal edeyim, kargoya gonderilmek üzere paketlendiği icin iptal onayı rededilmiştir diye mesaj geldi ama 3 gündür kargoya verilemyor nedense
GECİKEN KARGOLAMA! (ONAYLANMIŞ)
-
bimde 44 liraydı sinekkıran, kasada 77 gecti, uyarınca 44 den verdiler,
esasında bunların perakende satışı bu fiyatlardı sezon açıldı diye zammı bindirdiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturası oluşturulmuş gündüz, el mahkum gönderecekler.
Keşke daha fazla alsaydım, bugün yazlığa geldim, gece gece 2 sivrisinek öldürdüm. Bu yaz bol olacak sivriler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala kargolanmadı,inatla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana da bunu yazdılar. Değerli müşterimiz merhaba sipariş termin süresi devam etmektedir. Saygılarımızla.
-
Merhabalar ürünler 3 gün önce kargolandı jetizz diye bi kargo şirketi ile ancak takip kodunu giriyorum gönderi bulunamadı diyor sizde de öyle mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tetexos -- 10 Haziran 2024; 14:30:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynıydı. Kargomsende getirdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen ben de takip edemiyorum kargo nerde diye
-
03.06 sabah vakti vermiş olduğum sipariş hala kargolanmadı gözüküyor. Satıcıya soru sor kısmından satıcıyla ve n11 müşteri hizmetleri ile görüştüm ama nafile. Satıcı kopyala yapıştır her soruma cevaben siparişiniz 2-3 günü içerisinde kargolanır yazısını veriyor. N11 de aynı şekilde. Nasıl iş anlamadım
-
benim 2 ayrı siparişim vardı, biri geldi, biri kargoya verilmedi, iptal ettim artık uğraşmıcam
-
yararlandık teşekkürler dün migrosta baktım tüpün tanesi 72 losyonun 122 tl mi neydi
-
sinek fabrikan mı var kardeş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X