Şimdi Ara

2 ADET DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ TAKASLIKTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ADET DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ TAKASLIKTIR.

MAKİNELERİN İKİSİ VERİLEREK DAHA KALİTELİ BİR FOTOĞRAF MAKİNESİ YADA BEĞENEBİLECEĞİM BENZERİ CIHAZLARLA TAKAS OLUR
    ÜRÜNLER SIFIR DEĞİLDİR.

--------------------------------------------------------------------------------------
    AYRICA FORMDAKİ DÜKKANIMA KOYAMADIĞIM EV ELEKTRONİĞİ İLE İLGİLİ VCD,DVD,MÜZİK SETLERİ,KATLI ANFİLİ SETLER,ELEKTRİK SOBALARI, UYDU CIHAZLARI,DECK PİKAPLAR,TV'LER, VİDEOLAR VE KASETLER, VE AKLIMA GELMİYEN HER TÜRLÜ İKİNCİ, EL ELEKTRONİK CIHAZ BAHÇELİ EVLERDE İŞLETTİĞİM DÜKKANIMDA BULUNUR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihli52 -- 30 Ekim 2010; 12:47:34 >

• makineler için fiyat verirmisiniz? Sony olan benim ilk makinemdi onun fiyatı nedir acaba? Ayrıca yanında birşey gönderilecek midir? Arızaları var mıdır?
  • syruse takaslık ürüne üstelik ilan üzerinden fiyat soruyorsunuz ozaman satılık olmazmı makinelerin yanında birşey vermiyorum çalışır durumdalar ikisini birden verip daha iyi bir makine ile takas düşünüyorum
    sorular pm'den iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihli52

syruse takaslık ürüne üstelik ilan üzerinden fiyat soruyorsunuz ozaman satılık olmazmı makinelerin yanında birşey vermiyorum çalışır durumdalar ikisini birden verip daha iyi bir makine ile takas düşünüyorum
    sorular pm'den iyi forumlar.

belki parasıyla da satarsın diye düşünmüştüm, kızmana gerek yok hocam, bana pm ile fiyat gönderirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 8 Eylül 2010; 1:57:32 >
  • bende fujıfılm S2250 HD VAR KUTUSUNDA SIFIR.
    İLANhttp://forum.donanimhaber.com/m_43136891/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43136891
  • balaban52 iki fotoğraf makinemi vererek takasla bir makine almak istiyorum
    (FİYAT 499 TL) yazdığınız bir makineyle olması sizce mümkünmü
    ayrıca teklifleri pm'den yapalım lütfen iyi forumlar.
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.