Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 2 adet G Pro X Superlight Yeni Batch / Mizar MZ60 Modlu Gateron Pro Yellow Satın Al 2 Temmuz 2023 21:37 1 1 2 adet G Pro X Superlight Yeni Batch / Mizar MZ60 Modlu Gateron Pro Yellow 2 adet mevcut, bir tanesi Logitech Global tarafından gönderildi 2 Haziran'da elime ulaştı. Açtım kontrol ettim kutusuna geri koydum.Bir tane daha gönderdi Logitech o da şu an kargoda ve sıfır. Discord veya sarı site üzerinden donanım haber'den geldiğinizi belirterek yazın. Buraya pek bakmıyorum.Logitech GPX Superlight / SIFIR KUTULU sahibinden.comda - 1107829142 - 2024 Ağustos garantili. SATILMIŞTIR.Logitech G Pro X Superlight, 2 haftalık. sahibinden.comda - 1107402938 - Garantisi yok. Mizar MZ60 - Mizar MZ60 Gateron Yellow, Steelseries Prism Keycaps + Mod + Lub - Kablolu Klavyeler sahibinden.com'da - 1107656402 TKL sessiz switch(Red, yellow) klavyeler ile özellikle HyperX Origins Alloy Core ile takas olur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Lamzu Energon SIFIR Kondisyonda ALINIK RX460-550-560 GTX 1050-1050TI HyperX Cloud 2 Wireless KF Mevcut [SATILDI] Sıfır HyperX Cloud 2 Wireless