Şimdi Ara

2 adet G Pro X Superlight Yeni Batch / Mizar MZ60 Modlu Gateron Pro Yellow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 2 adet G Pro X Superlight Yeni Batch / Mizar MZ60 Modlu Gateron Pro Yellow

2 adet mevcut, bir tanesi Logitech Global tarafından gönderildi 2 Haziran'da elime ulaştı. Açtım kontrol ettim kutusuna geri koydum.

Bir tane daha gönderdi Logitech o da şu an kargoda ve sıfır.

Discord veya sarı site üzerinden donanım haber'den geldiğinizi belirterek yazın. Buraya pek bakmıyorum.

Logitech GPX Superlight / SIFIR KUTULU sahibinden.comda - 1107829142 - 2024 Ağustos garantili. SATILMIŞTIR.

Logitech G Pro X Superlight, 2 haftalık. sahibinden.comda - 1107402938 - Garantisi yok.

Mizar MZ60 - Mizar MZ60 Gateron Yellow, Steelseries Prism Keycaps + Mod + Lub - Kablolu Klavyeler sahibinden.com'da - 1107656402

TKL sessiz switch(Red, yellow) klavyeler ile özellikle HyperX Origins Alloy Core ile takas olur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.