|
2 Adet M2 Gen4 Destekleyen Anakart Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
X570 Tomahawk ihtiyaçlarınızı karşılar..2x m2 gen4 desteği için X570 yongasına bakacaksınız..
-
Öneriniz için teşekkürler. X570 bakacağım. Cpu çalışmasıyla veya optimizasyonu ile anakartın herhangi bir bağlantısı var mıdır? Dikkat etmemi onerdiginiz herhangi bir nokta? -
X570 çipsetli anakart almalısınız.
Kaliteli bir anakart istiyorsanız MSI MAG X570 Tomahawk öneririm.
-
Daha çok fiyat performans ve 2.el satılması da kolay bir anakart bakıyorum. Msi anakart 2.el satılması kolay mıdır? -
Günümüzde optimizasyon konusunda bir sorun çıkmıyor sadece işlemciye yüklenilecekse stock soğutucu yetersiz gelir ve anakartın mosfet,vrm detaylarına dikkat edilmesi gerekir..2. eli kuvvetli olan markalar Asus ve Msi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmT # -- 24 Nisan 2021; 1:59:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: thedarkride
Daha çok fiyat performans ve 2.el satılması da kolay bir anakart bakıyorum. Msi anakart 2.el satılması kolay mıdır?Fiyat/performasn arıyorsan X570A Pro'ya bakabilirsin. İndirime girmiş ve fiyatı güzel. İkinci elde de rahat satarsın.
-
Hocam vram ısınmasi en az ve fiyat olarak en uygun bulduğum tuf 570 Plus aldım teşekkür ederim bilginiz için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X