Bildirim
2 Adet Turkcell 3G modem bağlantısı birleşebilir mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu konuyla Bende uğraştım çevirmeli bağlantılar birleştirilemiyor ancak 2adet 3g router alacaksın bağlantıları wifiye çevirip öyle birleştireceksin Uzun hikaye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birleştirmeden amaç ne ki? Hızı arttırmak mı?
İki tane ufak ARM borda birer USB modem takıp onları da bağlantıyı birlikte kullanacak şekilde programlama gibi fikirlerim vardı da faydası yoktu. :) -
Ozel routerlarda oluyor bu dediginiz ancak cidden cok pahali routerlar bunlar. Zamaninda arastirmistim, oradan biliyorum. -
https://www.mushroomnetworks.com/products.aspx?product_id=1014 adresini inceleyebilirsiniz... -
ikiside ayrı ayrı wifi olmak zorunda mı? telefonumda 3G router özelliği var. 2 adette turkcell vınn var.
vınnlardan birini pc ye taksam. telefondanda wifi üzerinden dağıtsam interneti. bu ikisi birleştirilebilir mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X