Şimdi Ara

2 adet win 8...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere derdim iki adet win 8 ile ilgili.. Windows un kampanyasından win 8 pro aldım gayet memnunum. Fakat bu aralar ultrabook almayı düşünüyorum. Şu anda kullandığım laptop oldukça eski ve çok ağır. Win 8 almadan önce bilgisayarı değiştiririm gibi bir niyetim yoktu bu yüzden almıştım Win 8'i. Bide şimdi bilgisayrın ekran menteşeleri atınca şart oldu artık .. Ultrabook alacağım zaman içinde mecbur win 8 olacak, peki ben kendi win 8 imi ne yapabilirim sizce? Eski bilgisayarımdan CD-room ve hardiskimi alacam. Harddisk için SATA kutusuda var ama HDD'de işletim sistemi olacağı için nasıl olacak bilemedim.. Tavsiyeleriniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 33_safa

Slm arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere derdim iki adet win 8 ile ilgili.. Windows un kampanyasından win 8 pro aldım gayet memnunum. Fakat bu aralar ultrabook almayı düşünüyorum. Şu anda kullandığım laptop oldukça eski ve çok ağır. Win 8 almadan önce bilgisayarı değiştiririm gibi bir niyetim yoktu bu yüzden almıştım Win 8'i. Bide şimdi bilgisayrın ekran menteşeleri atınca şart oldu artık .. Ultrabook alacağım zaman içinde mecbur win 8 olacak, peki ben kendi win 8 imi ne yapabilirim sizce? Eski bilgisayarımdan CD-room ve hardiskimi alacam. Harddisk için SATA kutusuda var ama HDD'de işletim sistemi olacağı için nasıl olacak bilemedim.. Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Artık gerekmeyecekse 1 hafta sonra MS kampanyası bitiyor, sonra güzel bir fiyata satabilirsin, retail fiyatı 400 TL üstünde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Slm arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere derdim iki adet win 8 ile ilgili.. Windows un kampanyasından win 8 pro aldım gayet memnunum. Fakat bu aralar ultrabook almayı düşünüyorum. Şu anda kullandığım laptop oldukça eski ve çok ağır. Win 8 almadan önce bilgisayarı değiştiririm gibi bir niyetim yoktu bu yüzden almıştım Win 8'i. Bide şimdi bilgisayrın ekran menteşeleri atınca şart oldu artık .. Ultrabook alacağım zaman içinde mecbur win 8 olacak, peki ben kendi win 8 imi ne yapabilirim sizce? Eski bilgisayarımdan CD-room ve hardiskimi alacam. Harddisk için SATA kutusuda var ama HDD'de işletim sistemi olacağı için nasıl olacak bilemedim.. Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Artık gerekmeyecekse 1 hafta sonra MS kampanyası bitiyor, sonra güzel bir fiyata satabilirsin, retail fiyatı 400 TL üstünde...

Hımm.. Mantıklı ama nasıl olabilirki.. Sonuçta orjinal ama iso dosyası olarak indirdim. Alenen bi DVD ye çeksem kim alır onu :) Ya da dijital download olarak mı satış önerirsiniz acaba?

• quote:

Hımm.. Mantıklı ama nasıl olabilirki.. Sonuçta orjinal ama iso dosyası olarak indirdim. Alenen bi DVD ye çeksem kim alır onu :) Ya da dijital download olarak mı satış önerirsiniz acaba?

İkisi de olabilir, sonuçta önemli olan ürün anahtarı, aynı cins herhangi bir iso ile kurulabilir.. Satın alacak olan kişiye MS dan gelen ürün anahtarını içeren e mail ve aldıysanız makbuzu gösterebilirsiniz orijinal olduğunu kanıtlamak için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.