Şimdi Ara

2 adsl hattı birleştirilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetcafemde 8+8 2 adet adsl hattım var.bu 2 hattı birleştirip switche tek hat gönderip oradan client makinaların kullanmasını istiyorum.P4 2.8 tek işlemcili bir makina üzerinede 3 adet tp-link tg-3269 ethernet kartı taktım bu makinaya pfense 2.0.1 sürümünü kurmak istiyorum.pfense 2.0.1 sürümünde sistemi kurarken (uniprocessor kernel)tek işlemci seçeneği yok symmetric multiprocessor seçsem sıkıntı olurmu.
    Benim pfense kurulum yapmamın 2 amacı var
    1- 2adsl hattı birleştirmek
    2-Online oyun güncellemeleri,java.flash player gibi uygulamaları pfense makian üzerinde cashlemek client makinalarda deep freeze olduğu için devamlı oyun güncellemesi,java,flash player uygulamalarının yeni sürümleri çıktığı için her makinayı deep freeze açıp güncellemek zor geliyor.yeni uygulamalar pfense makinasına inerse client makinalar pfense makina üzerinden yükleme yapsın böylelikle net yavaşlamamış olur.
    iç network sistemimi bozmadan pfense makina ve modem de ayarlar nasıl olma lı?
    clinet makinalar ayarı şöyle
    yerel ağ geçidi 192.168.1.1
    subnetmask 255.255.255.0
    ip adresleri 192.168.1.2 den başlayıp 192.168.1.81 e kadar
    pfense makina(ethernet kartı 1) lan bacağı?
    pfense makinada (ethernet kartı 2) wan bacağı?
    pfense makina(ethernet kartı 3)optimal 1 bacağı?
    modem 1 ayarları?
    modem 2 ayarları?
    pfense makina da cash ve loadbalance içinde ne yapmam gerekiyor.Msn-webcam sorun çıkarmaması lazım
    pfense makinaya filtreleme ve log gibi kayıt işlemleri yapmayacağım o işlemleri sever makina yapıyor.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    1 server+70 client makina var yukarda söylediğm p4 2.8 1gb rem bulunan makina bu işlemleri yapar mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.