Şimdi Ara

2 ADSL hattını tek bilgisayara bağlamak istiyorum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adsl hattını tek bilgisayara bağlayabilmek için tam olarak nelere ihtiyacım var ? Daha önceleri 56k hatların tek bilgisayara bağlanıp hız artışı sağladıklarını okumuştum ama şuan o makaleyide bulamadım :(

• ŞİMDİ ŞUNU ÖĞRENELEİM İLK ÖNCE AMACIN HIZI ARTIRMAK İSE 2 ADET 4MBİT BAĞLANTI SANA PAHALIYA PATLAR EN İYİSİ
    UYDUDAN 6 MBİT İLE BAĞLANABİLİRSİN
  • böyle bir sistem olsaydı 5 adet hat alıp 20mb e çıkılırdı ama sana gelen data 1/2/4mbit nasıl olacak.
  • Evet böyle bir sistem vardı yanlız servis sağlayıcı bu sistemide desteklemesi lazımdı yoksa olmuyordu bu 2x56k olayı..

Eminim adsl dede oluyordur ama servis verenin bu sistemi destekleyici bişiler yapması lazım
  • karışık bi mevzu :D
  • acikcasi tam verim alamayacagini dusunuyorum
    ben 2pc 2 adsl takiliyorum en guzeli
  • Bu konu daha once konusulmustu arama butonundan bulabilirsin ayrica olmiyacagina olsa bile verim alinamiyacagi zahmetli ve zor bir is oldugu ortaya cikmisti
  • ankarada chatlak cafede camda 5 X 4mbit bağlantı yani 20mb bağlantı yazıyor ne kadar doğru bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superkene

ankarada chatlak cafede camda 5 X 4mbit bağlantı yani 20mb bağlantı yazıyor ne kadar doğru bilemem

Orasi İnternet Cafe 50 tane bilgisayari var sayalım her 10 tanesine 4mb paylastirmistir bu zor degil

quote:

2 adsl hattını tek bilgisayara bağlayabilmek için tam olarak nelere ihtiyacım var ? Daha önceleri 56k hatların tek bilgisayara bağlanıp hız artışı sağladıklarını okumuştum ama şuan o makaleyide bulamadım :(

Sunucu ve Network Şirketlerini Arastir ama Gercekten pahaliya patlayabilir
  • 2 tane telefon hattı 2 adsl hattı 2 modem çift ethernet hattı bağlantıları köprüle
  • d@ngerusly bu şekilde oluyor mu?
  • çift ethernet kartı olan bir makina ile mümkündür. ama win 2003 server gerekebilir tam bilmiyorum.
    kesin kararlı isen akşam bi pm at. evde dökümanı olacaktı atarım sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rx3004

quote:

Orjinalden alıntı: Superkene

ankarada chatlak cafede camda 5 X 4mbit bağlantı yani 20mb bağlantı yazıyor ne kadar doğru bilemem

Orasi İnternet Cafe 50 tane bilgisayari var sayalım her 10 tanesine 4mb paylastirmistir bu zor degil

quote:

2 adsl hattını tek bilgisayara bağlayabilmek için tam olarak nelere ihtiyacım var ? Daha önceleri 56k hatların tek bilgisayara bağlanıp hız artışı sağladıklarını okumuştum ama şuan o makaleyide bulamadım :(

Sunucu ve Network Şirketlerini Arastir ama Gercekten pahaliya patlayabilir

sence 50 bilgisayardan 10 ar tane ayırarak 4 er mb bağlantı vermek mantıklımı?
    mesela : 10 ilk seride 8 kişi oturuyor. ilk bağlantı muhtemelen yavaşlayacak.
    10 ikinci seride kimse oturmuyor. oda boşta durmuş olacak.
    bağlantı birleştirme mümkündür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.