Bildirim
2 ADSL hattını tek bilgisayara bağlamak istiyorum !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ŞİMDİ ŞUNU ÖĞRENELEİM İLK ÖNCE AMACIN HIZI ARTIRMAK İSE 2 ADET 4MBİT BAĞLANTI SANA PAHALIYA PATLAR EN İYİSİ
UYDUDAN 6 MBİT İLE BAĞLANABİLİRSİN -
böyle bir sistem olsaydı 5 adet hat alıp 20mb e çıkılırdı ama sana gelen data 1/2/4mbit nasıl olacak. -
Evet böyle bir sistem vardı yanlız servis sağlayıcı bu sistemide desteklemesi lazımdı yoksa olmuyordu bu 2x56k olayı..
Eminim adsl dede oluyordur ama servis verenin bu sistemi destekleyici bişiler yapması lazım -
karışık bi mevzu :D -
acikcasi tam verim alamayacagini dusunuyorum
ben 2pc 2 adsl takiliyorum en guzeli -
Bu konu daha once konusulmustu arama butonundan bulabilirsin ayrica olmiyacagina olsa bile verim alinamiyacagi zahmetli ve zor bir is oldugu ortaya cikmisti -
ankarada chatlak cafede camda 5 X 4mbit bağlantı yani 20mb bağlantı yazıyor ne kadar doğru bilemem -
quote:
Orjinalden alıntı: Superkene
ankarada chatlak cafede camda 5 X 4mbit bağlantı yani 20mb bağlantı yazıyor ne kadar doğru bilemem
Orasi İnternet Cafe 50 tane bilgisayari var sayalım her 10 tanesine 4mb paylastirmistir bu zor degil
quote:
2 adsl hattını tek bilgisayara bağlayabilmek için tam olarak nelere ihtiyacım var ? Daha önceleri 56k hatların tek bilgisayara bağlanıp hız artışı sağladıklarını okumuştum ama şuan o makaleyide bulamadım :(
Sunucu ve Network Şirketlerini Arastir ama Gercekten pahaliya patlayabilir -
2 tane telefon hattı 2 adsl hattı 2 modem çift ethernet hattı bağlantıları köprüle -
d@ngerusly bu şekilde oluyor mu? -
çift ethernet kartı olan bir makina ile mümkündür. ama win 2003 server gerekebilir tam bilmiyorum.
kesin kararlı isen akşam bi pm at. evde dökümanı olacaktı atarım sana -
quote:
Orjinalden alıntı: Rx3004
quote:
Orjinalden alıntı: Superkene
ankarada chatlak cafede camda 5 X 4mbit bağlantı yani 20mb bağlantı yazıyor ne kadar doğru bilemem
Orasi İnternet Cafe 50 tane bilgisayari var sayalım her 10 tanesine 4mb paylastirmistir bu zor degil
quote:
2 adsl hattını tek bilgisayara bağlayabilmek için tam olarak nelere ihtiyacım var ? Daha önceleri 56k hatların tek bilgisayara bağlanıp hız artışı sağladıklarını okumuştum ama şuan o makaleyide bulamadım :(
Sunucu ve Network Şirketlerini Arastir ama Gercekten pahaliya patlayabilir
sence 50 bilgisayardan 10 ar tane ayırarak 4 er mb bağlantı vermek mantıklımı?
mesela : 10 ilk seride 8 kişi oturuyor. ilk bağlantı muhtemelen yavaşlayacak.
10 ikinci seride kimse oturmuyor. oda boşta durmuş olacak.
bağlantı birleştirme mümkündür
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hg8245x6-10 şifre
- vodafone cayma bedeli ödemeden iptal
- vefat eden kişinin elektrik aboneliği iptal edilmezse
- modemden cızırtı gelmesi
- 24 mbps internet hızı nasıl
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom e-sim ücretli mi
- gigafiber nedir
- vodafone ev interneti tarifeleri
- türk telekom port açma ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X