Şimdi Ara

2 anfi arasında kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 2 anfi arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. tercihim STR-DG710 6x100
    2. tercihim STR-DG 910 7 x 100

eger kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz aralarında çok büyük elzem fark yok sadece 1 er optik 1 er Hd girişi var. Birde bu anfilerin orjinal vatını yazmıyorlar galiba anfiferi satan yabancı siteleri dolaştım kimi yerde 100 kimi yede ise 140 vat olarak yazmışlar. sizin önerileriniz me olur.

• Merhaba

öncelikle Tercihlerinden ikisinide önermiyorum.

Sony'nin DG serisi daha önce kullandığı DE ve QS serisi amfilerinin yerini aldı 2007 senesinde ancak kalite olarak DE serisine yakın ama fiyat olarak daha kaliteli olan QS serisinden bile pahalı ancak fiyatlar konusunda rakamlar 800 YTL civarındaysa biraz daha üstüne koyup ES serine dahil STR-DA1200ES modeline
    çıkman gerekiyor.

Rakamlar 900YTL civarında.
    quote:

Orjinalden alıntı: unspoken09

slm arkadaşlar 2 anfi arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. tercihim STR-DG710 6x100
    2. tercihim STR-DG 910 7 x 100

eger kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz aralarında çok büyük elzem fark yok sadece 1 er optik 1 er Hd girişi var. Birde bu anfilerin orjinal vatını yazmıyorlar galiba anfiferi satan yabancı siteleri dolaştım kimi yerde 100 kimi yede ise 140 vat olarak yazmışlar. sizin önerileriniz me olur.

• bilgiler için çok teşekkür ederim. Bugün DA1200ES serisi anfimin siparişini verdim. ama kafama takılan 1 soru var sadece, bu anfilerin niye hepsin de 100wat yazıyor daha yüksek olması gerekmiyormu acaba çıkış watları hakkında bilginiz varmı.
    yardımlarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
  • asıl önemli olan watt değil hoparlör ve amfi arasında ki ohm uyuşması ve üzerindeki yazılan watt ın saflığıdır... odanız fazla büyük değilse 1200es size haydi haydi yetecektir hayırlı olsun....
  • hoparlörlerim jamo 128 modeli ve 200 wat 200 x 2 kullanacagım oda 13 - 14 metrekare arkadaşım.
    hoporlörün görüntüsü ve özellikleri burada var.
    http://www.bestpriceaudiovideo.com/catalog/16/575/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unspoken09 -- 12 Ocak 2008; 15:04:05 >
  • fazlasıyla yeter şimdiden güle güle kullanın

saygılarımla
  • Hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zart

asıl önemli olan watt değil hoparlör ve amfi arasında ki ohm uyuşması ve üzerindeki yazılan watt ın saflığıdır... odanız fazla büyük değilse 1200es size haydi haydi yetecektir hayırlı olsun....

str da 1200 es diğer str dg 710 ve str dg 910 den ses olarak dahamı güçlüdür acaba ve ses kalitesi olarak. ben de şuan kullandığım str de 435 anfi var o da 5x100 vat ama optik coaksiel giriş ve çıkışları olmadığı için da1200 es anfiyi aldım bakalım eski kullandığım anfi ile 1200es in arasın da fark olacakmı ses kalitesi olarak... :(:( çok heyecanlıyımmm
  • okuduğum bir yazıda STR DA 1200 ES model için ( Pre-out çıkışı olmadığı için bu ürünü aldım.) yazmış acaba bu özellik subbofer içinmi gecerli yani anfisiz bir subbofer mi bağlanabiliyor daha önce kullandığım STR DE 435 anfiye direkt hoparlör bağlayamıyordun kendinden anfili bir subbofer takılıyordu. İnşallah tahmin ettiğim gibi direkt olarak anfiziz bağımsız bir subbofer takılabilir.
  • Her sinema amfisinin subwoofer çıkışı vardır.

STR-DA1200ES 'inde Pre-Out kısmında SUBWOOFER Pre-Out çıkışı var. Dikkatli bakarsanız bulacaksınız. Bazen SUB-OUT bazen SW-OUT tazıyor olabiilir bu çıkışa sub bağlanır.

Ancak Aktif olmayan subwoofer bağlayamazsınız bu şekilde dizayn edilmemiştir.
    quote:

okuduğum bir yazıda STR DA 1200 ES model için ( Pre-out çıkışı olmadığı için bu ürünü aldım.) yazmış acaba bu özellik subbofer içinmi gecerli yani anfisiz bir subbofer mi bağlanabiliyor daha önce kullandığım STR DE 435 anfiye direkt hoparlör bağlayamıyordun kendinden anfili bir subbofer takılıyordu. İnşallah tahmin ettiğim gibi direkt olarak anfiziz bağımsız bir subbofer takılabilir.

• Güzel topik olmuş.
    1200Es hayırlı olsun maliyetini öğrenebilir miyiz? yeni nesil ses formatları için onkyo tx-sr605 de cazip bir seçenekti. ikisinin fiyat farkını kıyaslayacağım da.
  • 830 ytl ye aldım arkadaşım.Ama bulunduğum ildeki sony bayisi arkadaşımdı biraz indirim yaptı.
  • normal... ilk sorduğun iki amfiden çok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

normal... ilk sorduğun iki amfiden çok daha iyi.

slm arkadaşım eger sinema sistemi anfisi düşünüyorsan str da 1200es i tavsiye ederim sana, ben bukadar beklemiyordum 7 x 140 wat çıkışı var menüler süper, ses süper, sitelerde verilen özelliklerden fazla özellikleri var tabiki daha süperleri vardır ama bir ev için çok çok uygun ve kaliteli bir anfi kısaca söyle açıklayayım aşk yaşanır anlatılmaz derler ya aynı o şekil işte... :)
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

Her sinema amfisinin subwoofer çıkışı vardır.

STR-DA1200ES 'inde Pre-Out kısmında SUBWOOFER Pre-Out çıkışı var. Dikkatli bakarsanız bulacaksınız. Bazen SUB-OUT bazen SW-OUT tazıyor olabiilir bu çıkışa sub bağlanır.

Ancak Aktif olmayan subwoofer bağlayamazsınız bu şekilde dizayn edilmemiştir.
    quote:

okuduğum bir yazıda STR DA 1200 ES model için ( Pre-out çıkışı olmadığı için bu ürünü aldım.) yazmış acaba bu özellik subbofer içinmi gecerli yani anfisiz bir subbofer mi bağlanabiliyor daha önce kullandığım STR DE 435 anfiye direkt hoparlör bağlayamıyordun kendinden anfili bir subbofer takılıyordu. İnşallah tahmin ettiğim gibi direkt olarak anfiziz bağımsız bir subbofer takılabilir.

ustam STR DA 1200 ES için kaliteli bir subwofer arıyorum ne tavsiye edrsiniz. normal bir sesde koltukta oturuken doyurucu bir ses istiyorum baslar rahatsız etmiyecek ama derinden derinden adamız müzik zevkini okşıyacak. şuan elimde 200 + 200 watlık 2 tane jamo kabin var her birinde 2 tane18 Cm bas 1 medyum 1 tiz var. 2 hoparlör dinlerken fazla zevk vermiyor uydumu ve dvd calarımı optik bağladığım için 5 + 1 olarak kaliteli bir ses arıyorum teşekkürler.
    NOT: size daha önce jamo kabinlerimin linkini vermiştim o siteye bakarak bir subwofer tavsite edebilirsiniz.
    http://www.bestpriceaudiovideo.com/catalog/16/575/ jamo kabinlerimin linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unspoken09 -- 16 Ocak 2008; 23:59:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.