Şimdi Ara

İki Kasa ve İki PS Arasında Kararsız Kaldım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. Aerocool Aeroengine 2

Her İki Kasada Aynı Fiyatta Ama ben kararsız Kaldım + yönleriyle - yönleriyle siz hangisini tercih ederdiniz...

Ps olarakta Ya HighPower 560w (moduler kablo), yada FSP 700W (moduler kablo yok) bu konudada kararsız kaldım yaardım.. Bunların Fiyatlarıda aynı...,

Yapılaccak Sistemide Özetliyim,,

Core2 E6750 , OCZ 1 gb x 2 , MSİ P35 Platinium , 160 Gb 16 Mb Cache sata x 2 (raid) , MSİ 8800 GTS Oc Edition vs. vs. vs.

benm için en iyi olucak olanı siz söyleyin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzzzzz -- 26 Ağustos 2007; 11:56:02 >

• walla bence "Aerocool Aeroengine 2"
  • her ne kadar tt'yi sevmesemde alüminyum olduğu için matrix'i tercih etmelisin.
  • Aerocool Aeroengine 2

çok şık duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

her ne kadar tt'yi sevmesemde alüminyum olduğu için matrix'i tercih etmelisin.

evet haklısın tt full alüminyum 3.5 kg fln ağırlıığı
  • Bence T40 a bir göz at kullanıyorum çok memnunum. Kasa boyuna uzun o yüzden yer sıkıntısı yok. 3 fan kontolcüsü ve termal sensörü var bunları otomatik veya manuel olarak ayarlayabilirsin ve ayrıca anakartın üstünde fan bracket var. Eğer birleşenleri benim gibi ayarlayabilirsen "0" kablo karmaşası. Kullandığım kasadan 2 foto.

• quote:

Orjinalden alıntı: Solu

Bence T40 a bir göz at kullanıyorum çok memnunum. Kasa boyuna uzun o yüzden yer sıkıntısı yok. 3 fan kontolcüsü ve termal sensörü var bunları otomatik veya manuel olarak ayarlayabilirsin ve ayrıca anakartın üstünde fan bracket var. Eğer birleşenleri benim gibi ayarlayabilirsen "0" kablo karmaşası. Kullandığım kasadan 2 foto.

bu kasayıda inceledim ama hoşuma gitmedi , hoşuma giden o 2 kasa var :S

• Bana kalırsa, ben Thermaltake VD3000BWA Matrix Vx modelinde karar kılardım. Diğer model de görüğüm kadarıyla kapak bölümü var ki Cd-Romları kullnırken kapak kullama zorunluluğu ve zamanla kapağın aşınma ihtimali kararımı bu yönde vermeme neden olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmp16 -- 26 Ağustos 2007; 18:22:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

Bana kalırsa, ben Thermaltake VD3000BWA Matrix Vx modelinde karar kılardım. Diğer model de görüğüm kadarıyla kapak bölümü var ki Cd-Romları kullnırken kapak kullama zorunluluğu ve zamanla kapağın aşınma ihtimali kararımı bu yönde vermeme neden olurdu

dogru diorsunda aerocool 'un yan tarafınada 2 tane 12 cm fan koyma yeri koymuslar, önde ve arkada zaten uzerinde gelior, bu kasa sogutma konusunda benm begenimi kazandı, Dier TT ise Full alüminyum olmasyla önde ve arkada fanları olmasıyla sogutmasının ii olacağını düşünürsek burda kararsız kalıyorum :S oc ile ugrasayan biriyimdir vede sessizlige önem veririm, TT Aerocoola göre daha sessiz, ama çok büyük bir fark yok... bildiğim kadarıyla

• Ekstra soğutma ihtiyacınız varsa, diğer ürün olabilir tabi, karar sizin. Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oguzzzzz

quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

Bana kalırsa, ben Thermaltake VD3000BWA Matrix Vx modelinde karar kılardım. Diğer model de görüğüm kadarıyla kapak bölümü var ki Cd-Romları kullnırken kapak kullama zorunluluğu ve zamanla kapağın aşınma ihtimali kararımı bu yönde vermeme neden olurdu

dogru diorsunda aerocool 'un yan tarafınada 2 tane 12 cm fan koyma yeri koymuslar, önde ve arkada zaten uzerinde gelior, bu kasa sogutma konusunda benm begenimi kazandı, Dier TT ise Full alüminyum olmasyla önde ve arkada fanları olmasıyla sogutmasının ii olacağını düşünürsek burda kararsız kalıyorum :S oc ile ugrasayan biriyimdir vede sessizlige önem veririm, TT Aerocoola göre daha sessiz, ama çok büyük bir fark yok... bildiğim kadarıyla

Hem termaltake armor hemde aerocool T40 kullanmış biri olarak sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim aerocool un kasa ile gelen fanları daha sessiz. Zaten oc ile uğraşıyorsan az çok bilirsin profesyonel kullanıcılar thermaltake fanları pek tercih etmezler.

• ben aerocool 'un hiç bir kasasını kullanmadım vede yakından inceleme fırsatı bulamadım, malzeme kalitesi konusunda endişem var, tt kasa inceledim ii sayılır malzeme kalitesi, belkide aerocoolun daha iidir incelemediğim için kıyaslama yapamıyorum.... yani 2 gün sonra öndeki kapaklar düşer, öndeki fan bozulur v.s vs şeyler olmasın istiyorum, yani uzun bir süre götürsün beni kasa.... Aerocool 'u zaten soğutma konusunda çok gördük o yüzden fanları daha ii bunda şüphe yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzzzzz -- 26 Ağustos 2007; 19:12:04 >
  • PSU olarak High Power 560 watt öneririm.Moduler kablo ve güç göstergesi gibi artıları var.
  • Aerocool Aeroengine

daha estetik duruyor...
  • herhalde bu gidişle kasa Aerocool Aeroengine 2 power 'da FSP 700 w olacak ama daha kesin bişi yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.