Şimdi Ara

2 arada bir derede kaldım.Kız konusu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok kötü bi durum ya.. Valla ben kendimi kastım bana olsa nolurdu diye. Kız arkadaşınla ayrı şehirlerdemisinz ? Ama yeni kızlar bi dümen çeviriyo gibime geldi. Beni sevene kadar beklicem seni seviyorum filan.. Ne ara sevdin be hemde cocugun sevgilis oldugunu da biliyosun. Bence kekle deki sevgilimle biirdik filan de ama bu kızada yakın olma pesinden kosuyosa bide sen cidden gercek hisleriyle bunu yaptıgına kanaat getirirsen.. Buraya yine yaz bişeler buluruz. yeni kızın bi fırıldak cevirmiceğini 1 ay sonra seni şutlamıcağını bilemeyiz.
  • hocam yeni üye oldum ve ilk mesajım bu knuya şmdi bn 20 yasındayım ve lise 2 den beri bi kızla cıkıyorum yaklasık 20 kere ayrılıp barısmısızdır ama hiç bi ayrılıkta basksını düşnmedk ve 5 senedir cok güzel şekilde dewm edio. şmdi bn bi erkek olarak bni bi erkek için terketmesini düşünemem bile. O cıktıqın kızı kendi yerine koy ve düşün o kız bu halde seni terketseydi nolur diee ve o kızı anlarsın emin ol bu kadarı yeter!
  • Hocam afedersin ama seni tanımadan ne sevmesi ? o kız saçmalamış açıkçası emin ol hoşlantıdan öte değil eğer sevgilinle bir geleceğin varsa o kızla arkadaşlığını dahi kesmelisin çünkü sevgilin duyacak olursa emin ol - ki gerçekten seviyorsan sevgilini - Allah belamı versin dediğin duruma geleceksin ben ne yaptım gibi hem kendini yakacaksın hem sevgilini. Ki şöyle de birşey var sen benim sevgilim var dediğin halde eğer seni elde etmeye çalışıyorsa iki gün sonra belki senden daha kafasına uygun birini bulacak ve seni bırakıp gidecek. Unutma ki kimse vazgeçilmez değildir. Ne sen, ne kız arkadaşın, ne de o kız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Hocam afedersin ama seni tanımadan ne sevmesi ? o kız saçmalamış açıkçası emin ol hoşlantıdan öte değil eğer sevgilinle bir geleceğin varsa o kızla arkadaşlığını dahi kesmelisin çünkü sevgilin duyacak olursa emin ol - ki gerçekten seviyorsan sevgilini - Allah belamı versin dediğin duruma geleceksin ben ne yaptım gibi hem kendini yakacaksın hem sevgilini. Ki şöyle de birşey var sen benim sevgilim var dediğin halde eğer seni elde etmeye çalışıyorsa iki gün sonra belki senden daha kafasına uygun birini bulacak ve seni bırakıp gidecek. Unutma ki kimse vazgeçilmez değildir. Ne sen, ne kız arkadaşın, ne de o kız.

aynı seylerı yazmaya girdım konuya...sevgılım var dıosun hala beklıycem dıo pes yani ne biçim insanlar var ya..allhım karsılastırmasın.. iğrendim..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.