Şimdi Ara

2 arada bir derede kaldım.Kız konusu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Yıllık Sevgiline Şunu Söyle Bu İlişkinin Bir Geleceği Varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

İkisiyle devam et diyen arkadaşlar siz aynı durumda olsanız %100 dediğinizi yapmassınız o yüzden boş mesajlar yazmayın 2 kızı idare edersen namussuz'sun demektir.

Bence hangisini daha çok seviyosan onla beraber olmalısın yada önce sen şu filmi izle snra fikrin çok değişir.

Erkekler ne söyle kadınlar ne anlar filmini izle bi orda tam sana göre adam var anlarsın durumu ne yapman gerektiğini.

sanamı sorcaz len kimle yatıp kalkıcagımızı su ahlak polisi tiplerden gına geldi artık adam ne isterse yapsın isterse gitsibn harem kursun buna sen karısamasssın eğer kızların birbirinden haberi olmayacaksa sürdürebiliyorsa 2 iliskiyide yapabilir onun sorumluluğu ve cezası ona kalmış....

• 3 yıllık ilişkimizi bi itin yüzünden tek kalemde silen eski sevgilime hala içten içe nefret duyuyorum
  • 2 yıllık ilişkinin bir geleceği olup olmadğına karar vermelisin. Yeni heyecanlar yeni aşklar her zaman güzeldir. Fakat ortada bir birikim var bir anda yıkıp yeni bir başlangıç yapıcaksın belki de pişman olucaksın belki çok mutlu olucaksın. Eğer denemek istiyorsan onu kaybetmeyi göze almalısın. Bana kalırsa bir sevgilin olduğunu ve onla mutlu olduğunu söyle ama onla arkadaşlığını bitirme.
  • Karşındakini tanımak için şimdi ikisini idare etmen lazım . Yeni kızla zaman geçir bir sevgili gibi , hangisinde daha mutlu isen ve kimi görünce nefesin kesiliyorsa o kızı seviyorsun. Yalnız şu çok önemli . Yeni kızı çok çok iyi tanı . Zamanın hiç yok ve onu hep incele . Hal ve hareketleri nasıl gibi . Örneğin bir arkadaşın yardım etsin . Gitsin bu yeni kıza ondan hoşlandığını söylesin . Kızın cevabı bu durumda ne olacak gör . Eğer ben birini seviyorum derse harbi kız çıkar .
  • Sevgilinin ve diğer kızın ss sini koy anket yap....
    Şaka
    Hangisinin yanında kendini iyi hissediyorsan onu seç...
  • Bence yeni tanıştığın kıza olan bitenin tamamını anlat. Halihazırda devam eden bir ilişkin olduğunu ama ilk görüşte ona karşı bir şeyler hissettiğini ve kesinlikle kafanda ikisini birden idare etmek gibi bir şeyin geçmediğini, kafanın karışık olduğunu anlat.
    Not: İnan bu sayede piyasayı da kızıştırmış olacaksın :D
  • @tahsin1221
    Şu an hislerimi kaybetmiş gibiyim.Hiçbirşey hissedemiyorum malesef.Bu yüzden doğru kararı verecek durumda değilim

@Carrier has arrived
    Salakmısın sen?Hayvanlara bile birkez komut verirsen komuta uyar.En başta yazmıştım.Demek hayvandan daha betersin.Tek hücreli seni

@` quaD.
    Hocam denedim o yöntemi.Hoşlandığım biri var dedi arkadaşa.

@forumid_12
    Üzüldüm.

@Lemi123
    Bilmiyorum.Emin değilim.

@FeelLikeaShadow
    Salak

@Cro-X
    Bilmiyorum.Aslında onun beni sevdiğini biliyorum.Eğer ondan ayrılırsam çok üzülür.Ona birşey olmasını istemiyorum.

[Diğer insanca cevap veren arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ederim.]
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Bence ikisini birden götür...

Doğru, sizin gibilere liselilere öyleleri yaranıyor.

Ne hakaret ediyosun.Sen hiç mi liseli olmadın?EVET LAN VARMI ÜSTÜ.LİSELİYİM VE GURUR DUYUYORUM.HADİ LAF SÖYLE BAKAYIM.LİSELİYİM VE GURUR DUYUYORUM.VAR MI LAN?

SAKİN OL ŞAMPİYON
  • Zamana bırak hacı ama çokta uzatma bir an önce tercihini yap
  • bence yeni gördüğün kız farklı olduğu için etkilenmiş olabilirsin, ben ps oynamaya çalışan kız çok gördüm ama oynamayı bilen daha hiç görmedim etkilenmemek mümkün mü şaka bir yana sevgilini 1 aylık bir kıza bırakmamalısın bence, 2 yıl gibi bir geçmişiniz var ama iyi ve kötü günlerinde yanında olan oydu ve belki de olacak olan da o..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

İkisiyle devam et diyen arkadaşlar siz aynı durumda olsanız %100 dediğinizi yapmassınız o yüzden boş mesajlar yazmayın 2 kızı idare edersen namussuz'sun demektir.

Bence hangisini daha çok seviyosan onla beraber olmalısın yada önce sen şu filmi izle snra fikrin çok değişir.

Erkekler ne söyle kadınlar ne anlar filmini izle bi orda tam sana göre adam var anlarsın durumu ne yapman gerektiğini.

sanamı sorcaz len kimle yatıp kalkıcagımızı su ahlak polisi tiplerden gına geldi artık adam ne isterse yapsın isterse gitsibn harem kursun buna sen karısamasssın eğer kızların birbirinden haberi olmayacaksa sürdürebiliyorsa 2 iliskiyide yapabilir onun sorumluluğu ve cezası ona kalmış....

Mal mısın liseli? Daha okuma yazma bilmiyorsun sanırım yazdığımdan ne anlıyorsun arkadaşım.. Demekki sen namussuz'sun karşına böyle birşey çıksa 2 sinide idare edebileceğini düşünüyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 12 Ekim 2010; 20:02:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taffijun

bence yeni gördüğün kız farklı olduğu için etkilenmiş olabilirsin, ben ps oynamaya çalışan kız çok gördüm ama oynamayı bilen daha hiç görmedim etkilenmemek mümkün mü şaka bir yana sevgilini 1 aylık bir kıza bırakmamalısın bence, 2 yıl gibi bir geçmişiniz var ama iyi ve kötü günlerinde yanında olan oydu ve belki de olacak olan da o..

Hocam ama öyle böyle değil.Borderlands'ı co-op oynayalım dedi ya..Kız arkadaşım ps oynamayı bilmiyor malesef..Hem yeni gelen kız bilgisayar mühendisliği bölümünde yani benimle aynı bölümde.Kız arkadaşımda tarih öğretmenliği bölümünde.İster istemez teknoloji manyağı ve ps oynamayı bilen bir kız görünce etkileniyor insan.Genelkültür tavan yapmış.Önceden lisede yapılan bir avrupa birliği ile ilgili bir yarışmaya seçilmiş.O yüzdenmiş.Kız beni bayağı etkiledi.Kız arkadaşımla konuşacak birşey bulamıyoruz doğru dürüst.Ama o her konuda bülbül gibi şakıyor anlamadım ki.
    İşi akışına bırakacam galiba.Kız arkadaşım şu an mesaj attı ne yapıyorsun diye.Konuşmak istemiyorum.İşin kötüsüde nedenini bilmiyorum.
    Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 13 Ekim 2010; 10:36:30 >

• kardeş sevdiğin ve çıktığın kızla gidebildiği yere kadar devam et ;) diğerleri gelip geçici sakın ikisini birden idare etmeye kalkma sonunda ikisini birden kaybetmekte var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

quote:

bence yeni gördüğün kız farklı olduğu için etkilenmiş olabilirsin, ben ps oynamaya çalışan kız çok gördüm ama oynamayı bilen daha hiç görmedim etkilenmemek mümkün mü şaka bir yana sevgilini 1 aylık bir kıza bırakmamalısın bence, 2 yıl gibi bir geçmişiniz var ama iyi ve kötü günlerinde yanında olan oydu ve belki de olacak olan da o..

Hocam ama öyle böyle değil.Borderlands'ı co-op oynayalım dedi ya..Kız arkadaşım ps oynamayı bilmiyor malesef..Hem yeni gelen kız bilgisayar mühendisliği bölümünde yani benimle aynı bölümde.Kız arkadaşımda tarih öğretmenliği bölümünde.İster istemez teknoloji manyağı ve ps oynamayı bilen bir kız görünce etkileniyor insan.Genelkültür tavan yapmış.Önceden lisede yapılan bir avrupa birliği ile ilgili bir yarışmaya seçilmiş.O yüzdenmiş.Kız beni bayağı etkiledi.Kız arkadaşımla konuşacak birşey bulamıyoruz doğru dürüst.Ama o her konuda bülbül gibi şakıyor anlamadım ki.
    İşi akışına bırakacam galiba.Kız arkadaşım şu an mesaj attı ne yapıyorsun diye.Konuşmak istemiyorum.İşin kötüsüde nedenini bilmiyorum.

işte bu son mesajın açıklıyor yavaş yavaş her şeyi hocam.
    gözden ırak gönüldende ırak oluyor. eskiyi yavaş yavaş kafandan atmaya başlamışsın bile. yeniye tutkunsun şu an. mesela az önce sevgilin değil de yeni tanıştığın kız mesaj atsaydı konuşmak istemiyorum demezdin, konuşmak isterdin. (bunlar kendi görüşlerim bilemem tabi napacağını) sevgilin seni gerçekten seviyorsa ona çok büyük acı çektireceksin gibi geliyor bana. uzun lafın kısası bir kaç güne yeni tanıştığın kızla olmaya başlarsın gibi dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: silverscreen

quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

quote:

işte bu son mesajın açıklıyor yavaş yavaş her şeyi hocam.
    gözden ırak gönüldende ırak oluyor. eskiyi yavaş yavaş kafandan atmaya başlamışsın bile. yeniye tutkunsun şu an. mesela az önce sevgilin değil de yeni tanıştığın kız mesaj atsaydı konuşmak istemiyorum demezdin, konuşmak isterdin. (bunlar kendi görüşlerim bilemem tabi napacağını) sevgilin seni gerçekten seviyorsa ona çok büyük acı çektireceksin gibi geliyor bana. uzun lafın kısası bir kaç güne yeni tanıştığın kızla olmaya başlarsın gibi dostum

Hocam kafam çok karışık.Bu gün yeni gelen kıza ''Teklifini kabul edemem.Benim bir kız arkadaşım var dedim'' Malesef o'da '' Beni sevene kadar bekleyeğim seni gerçekten çok seviyorum'' dedi.O an intiharın eşiğine geldim.Tercihim ne yönde olacak bilemiyorum.Yeni gelen kız benimle aynı sınıfta olduğu için derslerede konsantre olamıyorum.Ruh gibi dolaşıyorum.Birde bu söylediklerini ders arasında sınıfta yüksek bir seste söyleyince gerçektende çok şaşırdım.Kız arkadaşımın gerçektende beni sevdiğini düşünüyorum.Ama eğer yanlış bir karar verirsem ve onun kalbi kırılırsa gerçektende çok üzülürüm.2 senelik kız arkadaşımın saçının teline bile zarar gelmesini istemiyorum.Bir yandanda yeni gelen kızın gerçektende beni sevdiğini ve çok eğlenceli vakit geçirdiğimi düşünüyorum.Okuldan 7 gün izin aldım.Umarım bir hafta içinde toparlarım.İzin almamın nedeni ise hem ikisinden uzak olmam hemde artık bir karar vermemin zamanı geldiğidir.

• eskı yı sevıyomusun kı ılerde bıseyler olcak dıyomusun kafan karısık olduguna gore pek sevmıyosun galıba eskıyı kaybetmekten korkmuyosan yanı kaybetsemde bısey olmaz dıyosan yenıye yuvarlan derım ben cunku eskıden pek bısey beklemıyo gıbısın.
  • Başka yorum yapacak arkadaşlar varsa yazsın lütfen.1 hafta okuldan izin aldım.Kapıyı kilitledim telefonu ve msn adresimi kapadım inzivaya çekildim.Tek bağlantım var oda bu site.
  • Sırf ilk görüşte çarpıldın diye yeni kızla çıktın diyelim,1 ay sonra anlaşamadınız yürümedi gitti.Hem 2 senelik sevgilin olmayacak hemde bu yeni kız.Sözün özü pirince giderken evdeki bulgurdan olma
  • Biraz kendine zaman ver ki beynin bu duyguları sindirsin.2 yıllık ilişki yaşadığın birini 1 ay önce tanıyıp gördüğün bir kız için tehlikeye atamazsın.Kız ne kadar güzel olursa olsun bu yeni kızın sana bir garantisi yok.Kullan at tekniğide uygulayabilir yada uzun süreli bir ilişkiniz olur bilemezsin ama yapacağın şey yeni kıza benim sevgilim var demen.Eğer demezssen iki taraf içinde zor olur.

1)Şuna bak sevgilisi var ama bana söylemiyor.Acaba biz birlikte olsak yine benim gibi güzel bir kız görünce ona damı söylemez.Yok ya buna güvenilmez
    2)Bu olay 2 yıllık sevgilinin kulağına gidersede daha kötü olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.