Şimdi Ara

2 ay üstü NoFap başaran var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer hayatınızın geri kalanında değişiklik yapmazsanız fazla fark hissedilmeyebilir. 2 yıl üstü de yapılabilir.
  • nofap ne demek 31 desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

Rüyalanma işi dışında 5 ay yapmadım. Sebep: beş saniyelik zevk sonrası ardından pişmanlık yaşayacağımdan emindim,sürekli aynı olay tekrar ediyor,saçma yani

hayatınızda bişeylerin değiştiğini fark ettiniz mi?

kafamı başka şeylere verdim,bir şeyler araştırdım ve öğrendim,benim için daha iyi oldu yani. Bir de fazla unutkandım o düzeldi. Son olarak: sivilce oluşumunu hızlandırıyordu o da normale döndü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 dakika 28 saniye bıraktım sonra bi yararını görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 gün kadar bıraktım.Bu sırada sevgili bile yaptım.Kızla konuşmaktan zamanım bile kalmıyodu işi yapmaya,canımda istemiyodu zaten öyle diyim sana.Sonra bi ara yapayım ne olacak ki dopamin yok nofap yalan diyip yaptım.Sonra kız ayrıldı bende tekrardan dibine vurdum bu işin.Ama bu işin kızla ayrılmamla bi alakası var mı bilmiyorum
  • 50 küsür gün yapmadım en fazla. Şuan 1ay dan önce bırakmıyorum. Kafam rahat kız arkadaşım var. İlişki yaşamıyoruz ama fabfabda yapmıyorum yani.

Fabfabulous ismini burdan mı aldı acaba lan

• quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

1 ay yapmadım rekorum. geçen sene değil ondan önceki ramazandı. O süre içerisinde 6 kez kamyon devirdim. Bu ramazan tekrar başlamıştım ama rüyalanamadım hiç. Dolayısıyla zorlandım. patlattım bi

• 1.5 seneye yakın olucak. Hayatımda bi eksiklik hissetmedim. Öneririm.

Not: normal yaşıyorum hayatıma devam ediyorum problem yok yani

• Ya beyler bırakıyım diyorum da öyle güzel star lar varkı gerçek hayatta onlarla ilişki kurmam yüzde 0 ee Müslüman ülkede yaşıyoruz kızlar zor ortam zor fapeverday

• Bide beyler ben de uyku problemi var uyuyamıyorum çek yat sistemini kullanınca uyuyorum

• 2015 nisanından beri. Ama tavsiye etmiyorum siz bırakmayın. Dünyanın kız görünce eli ayağı titreyip iki kelime edemeyen, hayatın her alanında tembellikle boğuşup psikolojik sorunlar yaşayan loserlara da ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Hocam bana da 15 gün oldu henüz bir şey yok ama erken zaten bir şey olması için devam

bu eyleme bilinçli olarak girdiniz dimi hocam siz de? yoksa sadece tesadüfen veya zoraki bir durumdan dolayı mı 15 gündür yapmıyorsunuz?

Bilinçli bir şekilde başladım hocam
  • HarveyBullock kullanıcısına yanıt
    Pişmanlık yaşamıyosan nolur?

• HungryBody H kullanıcısına yanıt
    patlat bi 28+3

• HarveyBullock kullanıcısına yanıt
    Lys ye gircem diye yapmıcam 5 günde beyin temizlenirmi :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.