Şimdi Ara

2 ay üstü NoFap başaran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz ki internette böyle bir akım var. Bu olayı en az 2 ay yapmayı başaran var mı? hayatınızda bir şeyler değişti mi merak ediyorum.

• antidepresan kullandığımdan dolayı 7 ay çekmedim, en ufak bir değişim hissetmedim.
  • 1 ay yaptım yararı olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul stresliydi vs vs 3 ay yapmamıştım hemde nofap gibi bir düşüncemde yoktu. hiçibir şey değişmemişti benim için. ama bir ara günde 5+ yapıyordum o zamanlar daha kötü hissediyordum durumunuz böyleyse bırakın. şimdilerde haftada bir falan yapıyorum sıkılınca
  • arkadaş redditte youtubeda vs milyon tane adam var nerdeyse hepsi inanılmaz bi değişim geçirdim diyolar, siz nasıl aynı kalabildiniz anlamadım.
    en iyisi kendimiz deneyip görmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 8 Haziran 2017; 19:52:28 >
  • Düzenli seks hayatınız varsa neden olmasın ? Bu işe girişecekseniz haftada en az 1 defa seks yapabilme imkanınız olması lazım.Yoksa kendinize eziyet edersiniz
  • ben 2 hafta bırakmıştım hiç istek yoktu çekmeyide düşünmüyordum ondan sonra bazı olaylar oldu zorlada olsa geri başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Hocam bana da 15 gün oldu henüz bir şey yok ama erken zaten bir şey olması için devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Hocam bana da 15 gün oldu henüz bir şey yok ama erken zaten bir şey olması için devam

bu eyleme bilinçli olarak girdiniz dimi hocam siz de? yoksa sadece tesadüfen veya zoraki bir durumdan dolayı mı 15 gündür yapmıyorsunuz?
  • Çekince 1 dk sonra pişman oluyosun ama çekmeyinve topların içi çalkalanmış kola gibi oluyo o muthıs bi duygu ama çekınce bı anda bolan gibi sonuosun..

• 1 ay yapmadım rekorum. geçen sene değil ondan önceki ramazandı. O süre içerisinde 6 kez kamyon devirdim. Bu ramazan tekrar başlamıştım ama rüyalanamadım hiç. Dolayısıyla zorlandım. patlattım bi
  • Rekorum 10 gün

• Bagımlılıktan kurtuluyorsun enerjik oluyorsun hepsi bu

• Rüyalanma işi dışında 5 ay yapmadım. Sebep: beş saniyelik zevk sonrası ardından pişmanlık yaşayacağımdan emindim,sürekli aynı olay tekrar ediyor,saçma yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

Rüyalanma işi dışında 5 ay yapmadım. Sebep: beş saniyelik zevk sonrası ardından pişmanlık yaşayacağımdan emindim,sürekli aynı olay tekrar ediyor,saçma yani

hayatınızda bişeylerin değiştiğini fark ettiniz mi?
  • 1 yıl
  • Denedim ve aptallık olduğuna karar verdim. Libodonuz gerçekten azalıyor. Ayrıyetten insanı deprosyana da sürüklüyor. Dikkat eksikliği vs. günde 10 kere çekersen tabi olur. Yap insan gibi haftada 1 tavana kadar uçsun.
  • 3 gunde bir yapiyorum pismanlik yok neyin pismanligi olsunki rahatlidiktan sonra

İliski yasadik 20 30 arasinda

İliskide olsa onsuz olmuyo beyler ellere muhtacsiniz caniniz cekiyo 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

antidepresan kullandığımdan dolayı 7 ay çekmedim, en ufak bir değişim hissetmedim.

delik vardır aman dikkat hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.