Bildirim
2 ayda ayt biter mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hopp destur rahat çalışırsan rahat bitirirsin bu konu mart nisan gibi açılır rahat ol
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay gunde 20 saat calis. Daha verimli olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayt de ne kaldi abi anlamiyorum en baba konular turev integral onuda zaten felc etmisler ben mi yanlis biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk günlerden 10 saat çalışırsan sonra ki günlerde 1 saate kadar düşer.ilk günlerden 1 saat çalışırsan sonra ki günlerde 10 saate kadar çıkar. -
en iyisi de 15 gün günde 40 saat çalışmak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyi de bir gün 24 saat. Ben mi yanlis biliyorum. Gecen senenin müredatına göre 24 saatti. Mufredat degistiyse bilemem.quote:
Orijinalden alıntı: Berceste-
en iyisi de 15 gün günde 40 saat çalışmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 1 Eylül 2018; 9:44:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tonguçla çalışırsan bitirirsin -
Son 3 ay fkb ayt bitirdim toderde 35 net ayt yapiyodum sınavda 62.5 yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İyi de bir gün 24 saat. Ben mi yanlis biliyorum. Gecen senenin müredatına göre 24 saatti. Mufredat degistiyse bilemem.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X