Arkadaşlar honda civic ten lanet etmiş biri olarak servisin yolunu tuttum..problemim direksiyonu sağa sola çevirince traktör direksiyonu çevirir gibi gıcırtı çıkartmasıydı....servis problemin giderildiğini takoz başlarının yağlandığını falan söyledi 140 tl tutan servis ücretinin garanti tarafından karşılandığını belirttiler...servisten aracı aldım tabi öyle bi kasılıyorumki garantili araba binicen arkadaş bak cebimden bi kuruş çıkmadı edasında..daha 500 m gitmeden bi baktım ses ufak ufak başladı... 3-5 gün sonra yine gittim servise durumu izah ettim evet o problem için biz sizle irtibata geçicez dediler ve aradan 1 ay geçti arayan soran yok...tekrar aradım evet biz o konu hakkında çalışıyoruz size dönücez dediler...1.5 ay oldu arayan soran yok yine aradım yine çalışıyorlar...ve en son bugün yine aradım ve cevap biz o problem üzerinde çalışıyoruz 10 gün içinde belli olur...ya bilmem ne bey kıçı kırık bi ses için sanki nükleer füzenin başlığını onarıyomuş edalarından vaz geçin dedim.. 2 ayı geçti lanet olsun sizin gibi servisede garantiyede dedim ve kapattım... başına böyle bi olay gelen yada herhangi bi tavsiyesi olan varsa görüşlerini bekliyorum.... ve honda alacak şahsiyetlere sesleniyorum gerçekten hoş araba sürüşü zevkli araba ama kronik sorunlarını araştırın almadan önce...
araç 2008 honda civic elegance otomatik şanzıman.41 binde
Kronik sorun dediğiniz olay bende de var evet. Direksiyonu çevirirken gelen ses. Ama bunun herhangi bi zararı yok tabi ses çıkarması dışında.
quote:
honda alacak şahsiyetlere sesleniyorum gerçekten hoş araba sürüşü zevkli araba ama kronik sorunlarını araştırın almadan önce
Kronik sorunları araştırıp alın dediğiniz araba honda ki dünya'ya kendini sorunsuzlukla ispat etmiş bi marka. Bence bu lafı söylemeden önce başka markaların motor , şanzıman ve en az onlar kadar önemli parçalarında çıkan sorunları araştırın. Ozaman gelen sesten pek rahatsız olmazsınız.
Çok da kronik veya büyütülecek bir sorun değil bence.. Bizim ambulansın direksiyonu da arada bir gıcırdıyor, WD40 sıkıyorum 2-3 ay ses mes gelmiyor..
Beyler bu benim ilk arabam değil... bahsettiğim ses sizin söylediğiniz kadar küçümsenecek bi ses değil...sanki 1975 model bi araba kullanıyomuşum gibi gıcır gıcır ediyor... yanımda oturanlar sürekli o ne sesi lan diyo...
ikinci bi konu otomobil dünyasını çok yakından takip ederim honda sorunsuzlukta kendini nasıl ispat ediyomuş anlamadım. bunun bi kurumu falanmı var Euroncap gibi falan...Toyota binenlerde genelde aynı şeyi söylüyorlar..
sorunsuzlukta ispat etmiş markanın balata ve disk problemlerinden haberiniz yok heralde. ben balata ve disk problemi yüzünden servise gidip geldiğim benzin parasıyla 10 tane aracın balatasını değiştirirdim...
ayrıca arabadır problem çıkabilir neden çıkan problemleri kabul edip sorunu gidermiyorlar....türkiyede honda civic binenlerin hiçbirinin balata ve disk problemi giderilmemiştir ve hep savuşturulmuştur...çoğu kullanıcı balata ve disk problemlerini başka performance disklerinden takıp kendi gidermiştir...dirkesiyondan gelen ses için neden garanti müdahale etmiyor 3 aydır bekletiyor...bence sizin sorunsuzluk anlayışınızda bi problem var...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme