Şimdi Ara

2 aydir ttnet 100-110 ping sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ttneti aramaniz bişey değiştirmez herkeste var ayni sorun benimde 60 civari idi şuan 80-110 arasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ping 130 -140 arası arıyorm bi guncelleme 100 oluyor ertesi gun 150 lerde tekrardan ne oldu bu ttnete ne yapacağız bız sorun ney allah bin .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkhell

Aynı sorun bende de var 3 ay öncesine kadar 55 - 60 civarı olan ping bu aralar 100 125 arası geziyor bazen daha fazla oluyor. Bugün ttnet e gittim durumu anlattım hat numaramı aldılar bir üst müdürlüğe bildirelim yurt dışı çıkış yoğunluğu az olan bir sunucuya aktarsınlar hattınızı dediler. Bakalım bir kaç gün içinde arayacaklar durum hakkında bilgi verecekler. Eğer düzelmezse bu sefer bölge müdürlüğüne gidip dilekçe vereceğim hattımı yurt dışı çıkış trafiği az olan bir sunucuya aktarmaları için..

Herkes mümkün olduğunca ping sorununu bu şekilde dile getirsin şikayet fazla olursa düzeltmeleri daha hızlı olur. Bu arada pingtest.net - almanya / frankfurt sunucusunda ping test yapıp değerlerinizi ve hangi firmayı kullandığınızı paylaşırsanız sevinirim..

Dostum müdürlüğe gittiğin zaman durum hakkında bilgi verirmisin burdan bende aynı problemi yaşıyorum?

• 60-80 pingden 100 civarlarina ciktim bende

• +1. ortalama 60-70 ping arasında oynuyorken 2 aydır 105ten aşağı düşmedi, ttneti aradım ettim değişen bir şey yok.
  • ttnet'i aramanın bir faydası yok. adamlar utanmadan dns değiştirtmeye felan çalışıyor. denediği şeylerin etkisi de olmayınca "bilgisayarcıya" götürün diyor. şaka gibi. bilgisayarcı nedir allah aşkına?
  • Sorun TTnette kesinlikle Superonline kullanan arkadaşlarım maximum 60 ping gördüklerini söylüyolar. Sunucuda sorun olsa Superonline'dada ping yüksek olurdu. Beklemekten başka yapılabilicek bişey yok. TTnet'i aramayın boşuna daha çok sinirinizi bozuyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bumrush -- 10 Aralık 2014; 10:55:57 >
  • Bu sorun bir çok kişide var ama anlamadığım nokta sorun oyun mu yoksa ttnet mi ?
    Bir kaç arkadaşımız sorun ttnet demiş peki o zaman diper oyunlarda neden böyle bir sıkıntı yok bence sorun oyunda.
  • Bu sorunda ortak bir nokta var ama çözemiyoruz. Yan komşumda aynı özelliklerde internete sahip ve pingi 80'den yukarı çıkmıyor ben 100 den aşağı inemedim.Kaldı ki 2 ay öncesine kadar 50-60 max pingim vardı. Ya modem kaynaklı bir sorun var yada bilgisayarın diğer parçalarıyla ilgili bir durum var.
  • ping sorunlarıyla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum sorun şuanda ttnet yurt dışı çıkışlarıyla ilgili..
  • Bi haber felan alırsanız buraya yazın biz de öğrenelim arkadaslar. herkes bu durumu yaşıyormuş demekki

• 2 gündür 140 ping sabit. Şu oyundan beni kurtaracak o oyunun gelmesini bekliyorum.
  • Ping ile ilgili birşey yapamadıklarını söylediler bana ? Tekrar mı arasam
  • Telefonu bilgisayara takıp kullanıyorum 100 ping maksimum

• Bana da ping ile ilgilenmediklerini pingin bilgisayarla alakalı olduğunu söylediler valla çileden çıktım 1 haftadır normalde 70-80 ms olan pingim 130-150 ms den aşağı inmiyor. aile evimde fiber net var orda 60-70ms normaldi bugün gittim ordada durum 105-110 ms şaka gibi. yarın gidicem ttnete (not öğrenci evinde kalıyorum üst katta arkadaşım var onda da durum aynı) ayrıca denizli de yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hxzer

Bana da ping ile ilgilenmediklerini pingin bilgisayarla alakalı olduğunu söylediler valla çileden çıktım 1 haftadır normalde 70-80 ms olan pingim 130-150 ms den aşağı inmiyor. aile evimde fiber net var orda 60-70ms normaldi bugün gittim ordada durum 105-110 ms şaka gibi. yarın gidicem ttnete (not öğrenci evinde kalıyorum üst katta arkadaşım var onda da durum aynı) ayrıca denizli de yaşıyorum.

Banada modemle alakalı olabileceğini söylediler.Modem firmasını aramam gerektiğini söylediler.Bu sorun nasıl çözülücek valla bilmiyorum.
  • bende 20mbit fibernet var ttnet min 150 ping sabit 180lerde 1 sn delayla gidiyor şampiyonlar vodafone 2 gb net var telefonu pcye bağlıyorum 110 pingin üstüne çıkmıyor
  • bugün ttnete gittim aynı aparttaki arkadaşla şikayet kaydı aldılar ama bolca mazeret ürettiler yok efendim apartın altyapısından kaynaklanıyor olabilir yahu 1 hafta önce kaymak gibi olan internet kendi kendine nası çöker dilekçe bıraktık bakalım nolacak
  • ''Ping attığınız sitelerde yoğunluk vardır dedi'' çalışan telefonu kapatmamak için zor tuttum kendimi. Başka ilçede oturan arkadaşımda hiçbir sorun yok.Bal gibi onlarda biliyorlar sorunun kendilerinde olduğunu ama çözemiyorlar.1 ay önce hiçbişey yoktu şimdi yoğunlukta(akşamları ve pazar tüm gün) ping oluyor.3 defa şikayet ettim bakalım ne olacak
  • Ben 200-250 pinge razıyım millet 100-110 pinge sorun diyor :/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.