Çok iyi. Baya bir fark var. Ten renginde iyi olmuş. Solaryum var mı salonda ?
2 aya göre çok güzel bir gelişmen var, bu spordan anlamayanlar saçma yorumlar yapabilir aldırma, 4-5 ayda düzgün birşey yapamayanlar var
Fotoshop Cs 5 mi kullanıyorsun ?
Programın çok saçma. Haftanın 5 günü tüm vücut çalıştırılmaz. Tamam fit olmak istiyorsun ama böyle de fit olman zor.
göbek deliğin daire iken elips şeklini almış
kapı kahverengiyken mavi sonrada beyez olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Programın çok saçma. Haftanın 5 günü tüm vücut çalıştırılmaz. Tamam fit olmak istiyorsun ama böyle de fit olman zor.
ben 1 gün gidiorum 1 gün gitmiorum iyimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
kapı kahverengiyken mavi sonrada beyez olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: RAMPAG£
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
ben 1 gün gidiorum 1 gün gitmiorum iyimi ?
Programına bağlı.
gelişim var belli oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: bmurat07
salonda solaryum fln mı vardı ?
bencede gayet iyi olmuşsun dotum öyle aşırı kaslı olmakta pek iyi değil bence en iyisi fit olmak
Body derken ??
Body değil de Göbeği eritmek olmasın bunun adı
Yaw beyler resimlere oynama felan yok. Tabi Photoshop kullandım, 6 tane resmi kesip birleştirdim. Bu arada 6 kilo verdim. Yani hiçbişey değişmemiş diyenlere söyliyim. Pantolonlar olmuyordu artık oluyor. Sonraki aylarda da koyacağım inşallah hep beraber göreceez :) ..
quote:
Orijinalden alıntı: Enspektör
5 yıl body ile uğraşmış bir abin olarak söylüyorum en az 1 sene yapmalısın şu an hiçbir gelişme yok vücudunda..
5 yıldır body yapmış olan abimiz bir resmini koysanda görsek seni. 5 yıldır bu sporu yapıyorum demişsin fakat yeni başlayan birisinin şevkini kırıyorsunuz daha teşvik edeceğinize. tamam onunde uzun bir yol var en az 1 yıl olabilir fakat gelişmede var gözle görülür bir şekilde.göbekte gözle görülür bir azalma var göğüsler şekillenmeye başlamış.
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
Body derken ??
Body değil de Göbeği eritmek olmasın bunun adı
aynen öle işte..bu arkadaşın yaptığına body denmez..Zaten 2 aylık boyd-building olmaz..2 ayda vücut inşa edemezsiniz.Ancak gerginleşirsiniz ve metabolizmanız hızlıysa kilo verebilirsiniz ki zaten bahse konu arkadaş kilo vermiş kaslanmamış..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme