Şimdi Ara

[2 AYLIK]Ryzen 5 1600AF Sıfır Ayarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [2 AYLIK]Ryzen 5 1600AF Sıfır Ayarında
    Herkese merhaba , fotoğraflarda görünen işlemcimi satıyorum.Kendim işlemci yükselttiği için ihtiyacım kalmadı.Kendim 1.5 ay kullandım.Sağlam bir işlemcidir.Kutusu ve faturası yanında yollanacaktır kutu içeriği tamdır.Alan kişi sadece termal macun sürüp kullanabilir.İyi forumlar dilerim.(İşlemci AF Modelidir.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[2 AYLIK]Ryzen 5 1600AF Sıfır Ayarında[2 AYLIK]Ryzen 5 1600AF Sıfır Ayarında[2 AYLIK]Ryzen 5 1600AF Sıfır Ayarında[2 AYLIK]Ryzen 5 1600AF Sıfır Ayarında[2 AYLIK]Ryzen 5 1600AF Sıfır Ayarında
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Temmuz 2022 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 1600 af sandım ama değilmiş 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Unstoppable

1600 af sandım ama değilmiş 😅
    Yok hocam düz 1600 modeli :)
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün tekrar kontrol ettim benim işlemci AF modeliymiş , kodunun sonunda AF yazıyor , konuya giren arkadaşları bilgilendirmek için yazayım dedim.
  • GSkill fN kullanıcısına yanıt
    resimlerin pixelleri çok iyi görünmediği için haliyle bizde anlayamıyoruz bunu öğrenmeniz iyi olmuş AF olduğunu ilana da belirtin 2 güne kalmaz satılacaktır fiyat güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürün güncelmi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBulutTR

Ürün güncelmi ?
    Satıldı hocam maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.