Şimdi Ara

2 AYRI KARDEŞLİK Uncharted 3 DLC [5/5] + PSN Oyunları [5/5] KARDEŞLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isoKING

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

2. gruba gelebilirim ama cubix yada swarm yerine nba jam koysak daha iyi sanki

nba jam var ne yazık ki cubixi değiştirebiliriz farketmez kabul ediyorsanız ekliyeyim sizde swarm mı var.
    Ya da swarm ve cubix çıkarıp 30 liralık bişey de alınabilir.

Yada beni ekleme Fifa 12 kardeşliğine katıldım fazla zorlamamak lazım bütçeyi.
  • @Darthblast
    Tamamdır siz bilirsiniz.

Evet arkadaşlar bugün Uncharted 3 DLC alınacak 2 kişi daha gelirse paralar yattıktan sonra hesaplar dağıtılacaktır. 10 liraları hazırlayın arkadaşlar.
  • uncharted 3 dcl nin içeriği nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

uncharted 3 dcl nin içeriği nedir.

Çıkacak 3 adet DLC'yi önceden sahip olma imkanı. 3 Adet skin pack. 1 Tane de Fortune Hunter dinamik tema.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

uncharted 3 dcl nin içeriği nedir.

Çıkacak 3 adet DLC'yi önceden sahip olma imkanı. 3 Adet skin pack. 1 Tane de Fortune Hunter dinamik tema.

Hocam Uncharted 3 DLC'nin yanına BF3 eklemek mümkün mü? Öyle alabilirim.
  • @1Stoudemire1
    Mümkün ama diğer arkadaşların da kabul etmesi gerekiyor.
  • hocam şu 2. gruba joe danger ekleyebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr1546

hocam şu 2. gruba joe danger ekleyebilir misin ?

var ya zaten
  • dün kafa iidi benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr1546

dün kafa iidi benim

• up
  • Uncharted3 dlc için pm attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicage

Uncharted3 dlc için pm attım.

Tamamdır sizi de ekledim.
  • Evet arkadaşlar 2 grup içinde son kişiler. DLC alındı parayı yatırana bilgiler yollanır. Diğer grubun oyunlar da büyük ihtimal yarın alınacak. Son kişi gelip para işlemlerini ayarlarsak yarın akşam oyunları indirmeye başlayabilirsiniz.
  • 2. gruba beni yazarmısın hocam hemen eft :)
  • Helpme pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: xUnchaRTeDForeVeRx

Helpme pls

About what
  • 2. grup oyunlar alındı ve bilgiler dağıtıldı. 1. grup için 1 kişi eksik. UC3 multi oynayacak olanlar kaçırmasın daha sonra yüksek meblalar vermeyin.
  • quote:

2. grup oyunlar alındı ve bilgiler dağıtıldı. 1. grup için 1 kişi eksik. UC3 multi oynayacak olanlar kaçırmasın daha sonra yüksek meblalar vermeyin.

Hocam UNCHARTED 3 DLC hakkında biraz bilgi verirmisin bildiğim kadarıylan bu dlc yi alınca daha sonra çıkacak dlc lere para vermiyoruz.Dlc ler muhtelemen 18 kasımdan sonra çıkıcak ozaman bir sorun yaşanırmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDragon666

quote:

2. grup oyunlar alındı ve bilgiler dağıtıldı. 1. grup için 1 kişi eksik. UC3 multi oynayacak olanlar kaçırmasın daha sonra yüksek meblalar vermeyin.

Hocam UNCHARTED 3 DLC hakkında biraz bilgi verirmisin bildiğim kadarıylan bu dlc yi alınca daha sonra çıkacak dlc lere para vermiyoruz.Dlc ler muhtelemen 18 kasımdan sonra çıkıcak ozaman bir sorun yaşanırmı.

Yaşanmaz 18 kasımdan önce alınan şeylerin hepsi 5 ps3 üzerinden 18 kasımdan sonra sorunlu. Evet dediğinde de haklısın daha sonra çıkacak dlclere para verilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.