Şimdi Ara

2 AYRI KARDEŞLİK Uncharted 3 DLC [5/5] + PSN Oyunları [5/5] KARDEŞLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, herkes son bir vurgun yapıyor biz niye yapmıyalım. Oyunlar ve gerekli bilgiler aşağıdadır. Lütfen önerileriniz ve sorularınız için mesaj veya pm atınız. İŞ BANKASI hesabı vardır bilginize.

1. GRUP DLC SATIN ALINMIŞTIR

UNCHARTED 3 DLC 48 TL (Fortunes' Hunter Club) (UNCHARTED 3 OYUNU OLMADAN İŞİNİZE YARAMAZ)
    KİŞİ BAŞI 10TL

1 - isoKING
    2 - 77bjk77
    3 - nicage
    4 - Umutkocoglu
    5 - Umutkocoglu

2. GRUP OYUNLAR ALINDI

PSN OYUNLARI
    KİŞİ BAŞI 25 TL

Joe Danger 24.99TL
    Castle Crashers 26.99TL
    Stacking 21.49TL
    Cubixx hd 15.49TL
    Swarm 15.49TL
    Death Spank Thongs of Virtue 25.99TL

1 - isoKING
    2 - 77bjk77
    3 - cr1546
    4 - Arknx
    5 - serseristil

Oyunları alımı en geç cuma günü olacaktır. Perşembe veya cuma herkes paraları yatırdıktan sonra oyunları alıcam.

NOT: GRUBA KATILMAK İSTEYEN KİŞİLER LÜTFEN İNTERNET BAŞINDA OLAN GÜN İÇERİSİNDE MESAJLARINA BAKABİLECEK AÇIKÇASI KONUYU GÜNCEL OLARAK TAKİP EDEBİLECEK KİŞİLER OLSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoKING -- 12 Kasım 2011; 23:30:09 >

• arkadaşlar buyrun çok iyi fiyata tam 5 oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB89CDDFB

arkadaşlar buyrun çok iyi fiyata tam 5 oyun
    Değişik önerilerde bulunabilirsiniz. Lütfen çekinmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoKING

Değişik önerilerde bulunabilirsiniz. Lütfen çekinmeyin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar katılmak isteyen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB89CDDFB

arkadaşlar katılmak isteyen yok mu?

Alıntıları Göster
    Evet oyunlarda değişiklik isteyen varsa söylesin. Uncharted 3 DLC iptal edilebilir mesela Battlefield 3 + 200e tamamlıycak oyunlar da alınabilir. 18 KASIM'ı unutmayın. Üzülmeyin sonra.
  • quote:

Evet oyunlarda değişiklik isteyen varsa söylesin. Uncharted 3 DLC iptal edilebilir mesela Battlefield 3 + 200e tamamlıycak oyunlar da alınabilir. 18 KASIM'ı unutmayın. Üzülmeyin sonra.

Alıntıları Göster
    Benide ekleyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda2k

Benide ekleyin :)

Alıntıları Göster
    pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.Demir

pm

Alıntıları Göster
    PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishairboy

PM

Alıntıları Göster
    Eğer ufak çaplı oyunlar yerine God of War Collection ve God of War Origins Collection olursa ben katılabilirim. Bugün böyle bir kardeşlik açtım fakat pek ilgi görmedi, 18 kasım'dan önce almam lazım belki uyar diye söyleyeyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

Eğer ufak çaplı oyunlar yerine God of War Collection ve God of War Origins Collection olursa ben katılabilirim. Bugün böyle bir kardeşlik açtım fakat pek ilgi görmedi, 18 kasım'dan önce almam lazım belki uyar diye söyleyeyim dedim.

Alıntıları Göster
    PM'ler cevaplandı.

@honda2k
    PM yolu ile de görüşürsek sevinirim. Bazı şeyleri netleştirmek için.

@1Stoudemire1
    God of War Serisinin hepsi elimde olduğu için düşünmüyorum. İlgi görmemesinin sebebi bence çıktığı gibi neredeyse herkesin alması. Biz çıktığı gün 2 saat içerisinde grubu tamamlayıp almıştık. En hızlı kardeşlikti sanırsam.

• quote:

PM'ler cevaplandı.

@honda2k

@1Stoudemire1
    God of War Serisinin hepsi elimde olduğu için düşünmüyorum. İlgi görmemesinin sebebi bence çıktığı gibi neredeyse herkesin alması. Biz çıktığı gün 2 saat içerisinde grubu tamamlayıp almıştık. En hızlı kardeşlikti sanırsam.

Cevap için teşekkürler bende ps2 ve psp dönemlerinde oynamıştım fakat henüz 3.oyunu bitirmedim buaralar almayı düşünüyorum, almışken önceki oyunlarıda ps3'e alıp bir kez daha bitireyim diyorum. Olmazsa ayıracağım önce BF3 alacağım GoW serisinide sonra halledeceğiz bir şekilde, neyse kolay gelsin sizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

quote:

PM'ler cevaplandı.

@honda2k

@1Stoudemire1

Cevap için teşekkürler bende ps2 ve psp dönemlerinde oynamıştım fakat henüz 3.oyunu bitirmedim buaralar almayı düşünüyorum, almışken önceki oyunlarıda ps3'e alıp bir kez daha bitireyim diyorum. Olmazsa ayıracağım önce BF3 alacağım GoW serisinide sonra halledeceğiz bir şekilde, neyse kolay gelsin sizlere.

Alıntıları Göster
    Katılacak arkadaşlar lütfen elinizde Uncharted 3 varsa mesaj atın bu başlı başına bir uncharted oyunu değil birkaç ek paketin ön alımıdır. Şu an için 3 adet skin pack alınabiliyor o kadar.

• quote:

Katılacak arkadaşlar lütfen elinizde Uncharted 3 varsa mesaj atın bu başlı başına bir uncharted oyunu değil birkaç ek paketin ön alımıdır. Şu an için 3 adet skin pack alınabiliyor o kadar.

Alıntıları Göster
    gelin arkadaşlar son 2 kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 77bjk77

gelin arkadaşlar son 2 kişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1

size pm attım lütfen bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pall mall

quote:

Alıntıları Göster
    bulletstorm - 50 tl - ea gamesin yüksek puanlı oyunu
    limbo - x-box a çık mış süper oyun
    süper bonberman - aterinin müthiş oyunu classic

yukarıdaki 3 oyunu ben alabilirim. ancak katılımcılara bağlı 5 i bulursak alacağım.

• 2. gruba gelebilirim ama cubix yada swarm yerine nba jam koysak daha iyi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 8 Kasım 2011; 9:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboctopus

2. gruba gelebilirim ama cubix yada swarm yerine nba jam koysak daha iyi sanki
    2. gruba benide yazın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pall mall

quote:

Mesajınızı okudum sanırım benim açtığım kardeşlikten bahsediyorsunuz, gereken ilgiyi görmeyince başka bir kardeşliğe dahil oldum şuan BF3 ve GoW Collection'ı alacağım yani GoW Origins sonraya kaldı o yüzden k.bakmayın şimdilik yardımcı olamayacağım.

@isoKING Uncharted'ın dlc paketini daha sonra almayı düşünüyorum, size kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

2. gruba gelebilirim ama cubix yada swarm yerine nba jam koysak daha iyi sanki

nba jam var ne yazık ki cubixi değiştirebiliriz farketmez kabul ediyorsanız ekliyeyim sizde swarm mı var.
    Ya da swarm ve cubix çıkarıp 30 liralık bişey de alınabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.