Şimdi Ara

2 bilgisayar arasında ağ kurma YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde 2 bilgisayar war.modemimiz usb modem olduğu için aynı anda bağlanamıyoruz.
    iki pc arasında ağ bağlantısını nasıl kurabilirim.ethernet kartı , ağ kablosu vs hazır.
    bide kabloları takıyorum saatin orada kablo takılı değil yazıyor.nasıl halledebilirim
    Teşekkürler

• öncelikle iki bilgisayar arasındaki kablo cross over olmalı,kabloyu taktıktan sonra usb adsl durumundan
    özellikler'e ordan gelişmiş'e tıklıyorsun burada diğer ağ kullanıcıları bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın seçeneğine işaret koy ve tamam de.bu şekilde bağlanması gerekiyor ben böyle yaptım
    ama dediğim gibi iki pc arasındaki kablo crossover olacak.
  • iki bilgisayarda da ethernet kartı varsayarsak ilk önce cross cablo yapacaksın aşağıda link verdim..

http://www.bilgiportal.com/v1/idx/35/304/Network/dokuman/UTP-Kablo-Nasl-Yaplr.html

static ip atarsan daha iyi olur... iki pc ye de..

usb bağlandığın için çevrimli bağlanıtının özelliklerinde diğer kullanıcalar üzerimden internete bağlansın sekmesini işaretlediğinde bilgisyarını yeniden başlatacak... ve bilgisayarın otomatik 192.168.0.1 ip adresini alacak diğer pc ye de 192.168.0.2 ip ver sonrada client olana ağ geçidine 192.168.0.1 yaz dns leri oto bırak karışık oldu biraz acelem var mantıken böyle kas biraz

• Hortlatayım dedim vay be 11 sene olmuş
  • by_bozkurt kullanıcısına yanıt
    11 sene ama şifre aklında buda iyi :D ilk mesajında bu konuda 2. mesajında
  • Hala çözüm gerekliyse yazabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.