Şimdi Ara

2 bin tlye aldığım pc gta4ü kasıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2bin tl vermişsin ama sanırım Asus marka o değil mi? Asus iyidir,

lakin gt720m vasat bir ekran kartı şöyle bir şey var

nvidia'da mümkünse 2. rakam 4 ten yüksek alın en kötü 4 olsun , gt740m veya gt645m gt745m gt650m gt750m vb.

amd tarafında ise artık amd'ye söylecek söz yok, 2.rakamın 6 veya 6dan büyük olması da yetmiyor bkz: 8730m , 8670 m , 8750m vb. bunlarda bir gt740m anca hatta aşağısı.

Edit bu arada bende gt750m sli ddr5 var oyunumda orijinal bende bile kastığı oluyor (oyun sıkıntılı makine buz gibiyken bile ekranda donma vs. oluyor ki bf4 far cry 3 vb. oyunları ısınsada zerre kasmadan oynadım fps ölçmeye gerek duymuyorum zaten bu makine ile)

bu arada 2.editi yazayım,

i5 (1.nesil olabilir) 4 gb ram + hd5470 (4 yaşında bir kombinasyon makine dell laptop) bu makine de bitirdim ben gta 4 ve ek paketlerini. çözünürlük 800x600 veya bir üstü tüm özel efektler kapalı ayarlar low idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 7 Şubat 2014; 15:19:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neostat025

hepinize çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak bu laptop gta5 i kaldırırmı sizce ? düşük ayarda filan

gta5 yok pcde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

hepinize çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak bu laptop gta5 i kaldırırmı sizce ? düşük ayarda filan

gta5 yok pcde

gt740m sahipleri umutlu oynayabileceklerinden ama pc optimizasyonu 1 sene içerisinde geldiğinde yeni bir teknoloji vb. koyarsa oyuna
    bu düşük kartlar gt740m altı bütün kartlar, sıkıntı çıkaracaktır.

Şahsen ben i5 8 gb ram +gt740m bir pc nin en azından açıp oynatabileceğini düşünüyorum ama tabiki ayarlar kısık bir şekilde. (gelirse tabiki)
  • neostat025 N kullanıcısına yanıt
    PC de sorun yok sorun gta 4 te oyun win xp için çıktı win 7 her pc de kasar isten 5 bin liralık pc olsun yine kasar ama sen hangi gta4 ü kurdun gta 4 mü yoksa gta4 eflc mi İstersen pacth ları kur düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangster19

quote:

marka asus kardeşim

Icehancer 2.1 yi yukle kardesim

dene
  • quote:

merhaba 2bin tl verip aldığım asus notebook gta4ü 15 fpsde çalıştırıyor sizce neden olabilir

sistemim:

8gb ram
    nvıdıa gt 720m ekran kartı 2gb paylaşımsız
    intel i5 işlemci 2,6 ghz (turbo boots ile 3,2ye kadar)

hocam bi kere oyunu neden alptopta oynuyorsunuz
    ikincisi de ekran kartınız şu anki oyunlar için çok yeteriz
  • Şimdi birçok şey yazılmış, çizilmiş konuda. Yorumların birçoğuna katılmamakla birlikte birkaç şey yazacağım.

1) PC denen cihazda grafik ayarı vardır. Ayar yükselttikçe donanıma bindirilen yük artar ve donanım yetersizse kasma başlar. Hangi ayarda kasıyor belli değil.
    2) Kendi sistemim olan i7 + 650M ile full olmasa da yüksek ayarlarda 25-30 fps alıyorum. Dürüst konuşayım, bu grafiğe ve bu detaya daha iyisini beklerdim ben de. 2008'de çıkmış bir oyun sonuçta.
    3) Oyun sorunlu biraz orası doğru ancak sorunlu diye her sistemde kasacak diye bir kaide yok. İyi sistemlerde babalar gibi çalışıyor. YouTube'da videolarını bulabilirsiniz. Full ayarda 60 fps alanlar da var.
    4) PC, fiyatına göre değil içindeki parçaların kalitesine/performansına göre değerlendirilir bu tür durumlarda. Yoksa birçok arkadaşın belirttiği üzere 2000 TL'ye daha iyi bir sistem mümkün.
    5) GTA IV'te patch (yama) var. Kurulup kurulmadığı vb. belirtilmemiş.
    6) Oyunlu sorunlu diyelim. Ancak ortada sistem gereksinimi denen bir şey var. Bakın isterseniz o ekran kartı minimum ayarlar için yeterli mi? Ben sanmıyorum. Ekran kartı belki çok çok kötü değil ama literatürde "giriş seviyesi" kart olarak geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 7 Şubat 2014; 21:32:12 >

• Adam GT720M demiş ekran kartına ve bazı akıllılar ekran kartını değiştir tarzı yorumlar yapmış. Oradaki "M" harfi, mobil demek oluyor yani notebook ekran kartı...
  • Toplama alsaydınız keske.Ama herseyden once oyunda ciddi bi optimizasyon sorunu var zaten sağlam bi pc de bile kasma yaşanması normal
  • pcyi aldığım yere golda götürdüm isterseniz bunu geri alıp yerine size pc toplayabiliriz dedi sizce ne yapmalıyım bunu geri verip pc toplatayımmı
  • Oyuna yönelik laptop için ekran kartı 650m ya da 740m olursa idare edebilir. Diğer özelliklerin iyi.
    Toplama pc alacaksan da ekran kartı en az 2GB ati radeon hd 7850 veya 7870 olsun. Şu an çıkan oyunları ultra olmasa da full ayarda oynatır.
    Monitörün de full hd olsun. Hard disk 7200rpm olsun. Ram 1600mhz cl9. Güç kaynağı 600watt yeter. Bunlara dikkat et.
    Paran boşa gitmesin. Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 8 Şubat 2014; 18:09:46 >
  • quote:

merhaba 2bin tl verip aldığım asus notebook gta4ü 15 fpsde çalıştırıyor sizce neden olabilir

sistemim:

8gb ram
    nvıdıa gt 720m ekran kartı 2gb paylaşımsız
    intel i5 işlemci 2,6 ghz (turbo boots ile 3,2ye kadar)

ekran kartı 10/2 yani 10 üzerinden 2 puan almış hd 7750 filan olsa rahat oynardın
  • Asus bilgisayarlar maalesef donanım özelliklerine göre pahalı. 2000 TL'lik bir dizüstü bilgisayara o ekran kartı gereksiz.

Ekran kartının yanısıra, oyun zaten optimizasyon sorunlu. 2008'de çıktığına bakma. 1.0.7.0 sürümüne kadar olan tüm yamaları yüklemen iyi olur.

En yüksek ayarlarda oynama ayrıca. Adım adım düşürmeye bak, en idealini kendin yakalamaya çalışırsın.
  • o sistem gerçekten kötü olmuş.
  • Ekran kartı çok yanlış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.