Şimdi Ara

2 blgisayar nasıl birbirine bağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi bende 2 tane pc var 1 i dizüstü şimdi ben bunlar arsında 1 gb lık gibi dosya transferi yapmam lazım nasıl yapılır? 2 ethernet kartı var
    saygılarımla

• bir bilgisayar şirketine gidip chross bağlantı yaptırman gerekiyor.. 2 bilgisayar arasındaki mesafe kadar. sonra takıp ayar larını yapıp ağda görmesini sağlıcan...

• 1gb dosyanın olduğu bilgisayara basit bir web server kur.abyss web server kur mesela 100 -200 kb bişey.bende kurulu.o makinanın yerel ipsini yaz i.explorerde "10.0.0.3 yada herneyse"

• rc45 kablosuyla ethernetlerden bağlayacaksın.
  • ben bir süredür bu illetlerle savaşmaya çalışıyorum çoğunu sildim ama en son bargains exe diye bir şey çıktı kendi kendini açıyo msconfig den başlangıçta otomatik açılmasını engelledim fakat regedittende onunla alakalı bulabildiğim herşeyi sildim bigisayarı tekrar açtığımda çıkmıyo fakat herhanfi bir dosyayı çift tıklayınca program files in içinde bulls eye diye bir dosyada tekrar oluşuyo bende herseferinde sonlandırp siliyorum çalışırken en azından zarar görmemek için.

bu sorun için format dışında kökten bir çözüm önerisi bekliyorum. teşekkür ederim
  • yapmak istediğim şey internete fln bağlanması değil çok karışık gibi geldi
    sadece dosya transferi yapmak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.