Şimdi Ara

2 client açıp ban yiyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 client açmak istiyorum ama ban söylentileri var.aranızda ban yiyen var mı 2 clientten (vmware değil normal 2 client)

• çeşitli kişilerden duydum 2 client açıp da ban yiyen.gelecek olan cevaplar bana da lazım çünkü 1 tane normal 1 tane vmware bir yere kadar.
  • tpt var twitter'da yazıyor ko nun ama onunda cozumu bulunur
  • Peki aynı Pc de 2 farklı oturumdan 2 ko açılıyor mu? Tpt olur diye bir türlü deneyeme cesaret edemedim. Vmware olayını kaldırmaz benim pc galiba 2 farklı pturum işini bekli kaldırır.
  • pc sağlamsa sanal işletim sistemi kur degilse multiclientler var tabi legal degil banlanmayi göze alman gerekir 2 oturum oluyormu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducaz

pc sağlamsa sanal işletim sistemi kur degilse multiclientler var tabi legal degil banlanmayi göze alman gerekir 2 oturum oluyormu bilmiyorum

yukarda yazdığım gibi sanal değil normal soruyorum.2 oturum falan değil direkt 2 client
  • duzgun bi multiclient kullanırsan tpt almazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güncel cs 1.5 server var mı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞIM GEÇ TPTYİ YA TAKAN MI VAR ONU.DİYORUM Kİ EN SON 8 CLIENT AÇINCA BAN YİYORDU HEPSİ.SONRA 4 TANE AÇINCA BAN YENİLMEYE BAŞLANDI.

BEN DİYORUM Kİ 2 TANE AÇINCA BAN YENİYOR MU?
  • yahu yenmiyo işte
  • Bu private serverlarda olur mu?
    2 client açma nasıl olabilir?(server korumalı xskip ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 14 Ocak 2011; 22:58:03 >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.