Şimdi Ara

Pcsx2 de hata var oyunu açamıyorum...Yardım pls...( SS'Lİ )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun tam açılacak emulatörde girişte Playstation 2 yazar ama bunda Beyaz bişi çıkıyo tahminen ps2 yazısı ama oyun açılmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funny00 -- 17 Eylül 2010; 0:51:53 >

• resmi göremiyorum dostum sorun tam olarak nedir?
  • tmmdır kardeş...
  • denemeye çalıştığın oyunu, emülatörünün sürümü, ayarlarını ve bilgisayarının özelliklerini de yazarsan bildiğim kadarıyla yardım ederim
  • İntel (R) Core (TM) 2 Duo CPU E7200 @ 2.53 GHz 2.53 GHz 2 GB ram Zotac Gtx 260 windows 7 32 bit

Oynatmak istediğim oyun Silent hill origins ,Pcsx2 0.9.7 (Svn) r2704 sürümü bulunmaktadır...
  • sistem gayet iyi öncelikle farklı pluginleri ve biosları denemeni öneririm. SH origins sanırım çalışıyordu, ama yinede şu konuyu bir incele bu konuda insanlar çalıştırdığı oyunları sistemleri ve ayarlarıyla yazıyor: http://forums.pcsx2.net/Thread-Post-your-PCSX2-0-9-6-or-newer-screenshots-videos-here
  • kardeş çok saol oyunun çalıştığını biliyorum birde bişi dicem benim dosyaları iso yapmam da da sorun çıkabilir hangi programı önerirsin kaç defa denedim tık yok...çünkü oyun iso değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bazen oyunu nasıl açmaya çalıştığın sorun çıkarabiliyor. Power Iso yu kullanabilirsin, Daemon Tools'u kullanabilirsin.Yanlış hatırlamıyorsam win7 ile birlikte iso kalıplarını yapma programı da vardı, bir bak bunlara istersen bence oyunları DVD sürücüsünden çalıştırma, kalıp dosyalarını kullan hız olarak daha verimli olur.
  • hocam power iso hiç bir halta yaramadı ama daemon toolsa bakıcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: =ozkan1994=

Arkadaşlar oyun tam açılacak emulatörde girişte Playstation 2 yazar ama bunda Beyaz bişi çıkıyo tahminen ps2 yazısı ama oyun açılmıyor...

http://www.trfighters.com/index.php bu sitede emulasyon ile ilgili herşeyi bulabilirsin

• Power iso ücretli bir yazılımdı, daemon u bir dene istersen :)
  • kardeş sanırım sorun iso dosyasında çünkü indirdiğim dosya isoymuş ama winrar ile gözüktüğü için aklıma bile gelmemişti şu an oyunu tekrardan indiryorum inş. çalışır herşey için teşekkürler arkdaşlar sağlıcakla
  • hmm bazen sorunlu oluyor oyunlar ya, mesela oyunların riplerini kullanma orjinal hallerini kullan (mesela gt4 DVD9 ama nette DVD5 sürümü de dolanıyor, god of war'un da bu şekilde örnekleri var).Kolay gelsin
  • hmm dvd9 en iisi heralde..saol
  • yaşasın sorum çözüldü her şey için teşekkürler ama son bir sorum olacak kontoroller uyuşmuyor yani ileriye basıyorum sağ gidiyor adam yani çok kötü nasıl yapıcam....
  • control config kısmından tuşlarını kontrol et bi belki farkında olmadan ters ayarlamışsındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

control config kısmından tuşlarını kontrol et bi belki farkında olmadan ters ayarlamışsındır

sorunu hallettim liypad olarak ayarladım oldu çok şükür Rabbime oynuyorum
  • Şans eseri konuyu gördüm Gt4 ü çalıştırmak için denemediğim sürüm kalmamıştıhttp://forums.pcsx2.net/Thread-Post-your-PCSX2-0-9-6-or-newer-screenshots-videos-here?page=8 ama şu link çok işime yaradı gerçekten @gravis teşekkürler dolaylı da olsa çok faydan oldu bana
  • Nedemek Smh , işe yaramasına çok sevindim gerçekten ben de zamanında çok uğraşmıştım ps2 emülatörleriyle ama becerememiştim. Şimdi eskiden tıpkı benim gibi uğraşan arkadaşlarımı görünce hemen o linki öneriyorum, gerçekten ordaki insanların ayarlamaları, kullandığı plug-inler, bioslar vs. çok işe yarıyor. PS2 deki mükemmel oyunları konsola sahip olmaksızın oynayabilmek gerçekten çok güzel bir şey.
  • En son umudu kesmiştim artık işlemcimin sse3 desteklememesine bağlamıştım olayı ama olay emulatöre ince ayar çekmekle alakalıymış.Konsol kadar randımanlı olmasa da bu kadarı bile yeter gerçekten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.