Şimdi Ara

2 Dakikada Oyundan Soğudum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam akşam delirtti beni oyun zaman geçireyim biraz dedim rift açtım bir tane girerken oyundan attı beni disconnected from the server falan filan tekrar girdim oyuna 4 tane key stone fragment boşa gitti dedim bidaha açim açtım girdim meter %80 lerde iken yine düştü oyundan yine boşa gitti key stone larda 15 dk boyunca rift i temizlememde acayip sinir oluyorum adventure dayken disconnect olunca ne bounty kalıyor ne bişe, genel bir sorun falanmı yoksa sadece banamı oluyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 25 Haziran 2014; 20:59:56 >

• çaresi bir arkadaşınla oynamak koparsan geri partye dönersin^^ bende de anlık bağlantı kopmaları oluyordu modeme direk kablo bağlayarak sorunu çözdüm artık sadece elektrik giderse kopuyor.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    bir kaç kez party de iken oldu ozaman pek sinirlenmedimde zaten kafam bozuktu iyice delirtti uzun süre geri girebileceğimi sanmıyorum vallahi
  • Belki "ne alaka?" diyeceksin; ama yeni ağ kablosu al da dene bir de.

Aynı sorun bende de vardı. Bounty yapıyorum tek, 5. bounty'i yaparken dc... Rift yapıyorum, RG çıkmaya yakın dc... "Lan bu ne skim iş böyle!" sinirden deliriyordum. Bir gün eve dönerken "lan çok salakça bir fikir; yeni bir kablo alayım bakayım" dedim kendi kendime. Yeni kabloyu kullanmaya başlayalı beridir o dc uyuzluğunu görmedim.

EDIT: Gerçi benim dc olma durumum, bilgisayarın internetinin kesilmesiydi. Modemde internet var, kablosuz bağlantı ile telefondan internete bağlanıyordum; ama bilgisayarda bağlantı kopuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 25 Haziran 2014; 23:14:45 >
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    bendeki sorun daha farklı internet olduğu gibi çalışıyor fakat diablodayken sürekli kopmalar yaşıyorum son zamanlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.