Şimdi Ara

2 DaKiKaNıZı AYıRıN BaKıN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç sorum olacak öncelikle telefonlarda yani wireless olan telefonlarda flash çalışıyormu?ya da yüklenebilirse flash programı çalışabilirmi?örneğin club penguin nokia e70te çalışırmı?eğer çalışmazsa bile hangi telefonlarda yada hangi aletlerde çalıştığını söylerseniz sevinirim...telefonuda aletleride söylerseniz iyi olur...bu arada turkcell nokia e70lere uymuomu? sadece aveayamı uyuyor? şimdiden sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightonline_warrior -- 4 Mart 2007; 17:07:14 >

• 13 kişi bakmış 1 cevap veren olmadımı
  • wirless ile flash olayını anlamadım

farklı seyler e50 de wirless yok ama flash player var

sen egerki wirless ten baglanmak ıstıyorsan int üzerindeki flash dosyalarını oytanabilicegini sanmıyorum
  • bana önerebileceğin hem wireless hemde flash oyunları yada flash animasyonları yürütebilen telefon veya başka bir alet varmı?
  • yuh diyorum başka bişe demiyorum 50 kişi bakmış tek bir kişi cevap yazıo ne biçim iş bu
  • adam gibi konu başlığı yazarsan kolay cvp alırsın oke ?

sorunun cvbı hyr yk.
  • Herske sana cevap vermek zorunda değil benden sana yuh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendinize İyi Bakın
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Herske sana cevap vermek zorunda değil benden sana yuh

+++++++++9999999
  • Arkadaşım konu başlığında bakın demişsin. Arkadaşlar da bakıyor ve anlıyorlarki bilmedikleri bir şey onun için cevap vermiyorlar. Konu başlığını soru ile alakalı yapsaydın daha olumlu bir sonuç alabilirdin, keza bir çok kişi bu tür başlıklardan nefret ediyor ve bakma ihtiyacı bile duymuyor.
  • Böyle başlık olamaz arkadaşım, ayrıca üslübun da hiç hoş değil...
  • 2 dk ayırıyım mı
    bu mesaj 10 sn de yazıldı konuya girip çıkmam 10 sn toplam 20 sn artık idare edersin bununla

• başlıktaki ve istemedeki uslubu gerçekten beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udede -- 5 Mart 2007; 2:05:36 >
  • sen en iyisi 3310 al onda hersey var
  • daha arkadaş yeni be
    taşa tuttunuz hemen
    öğrenir oda bir gün öğrenir...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.