Şimdi Ara

2. Direksiyon sınavından kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birincide geri geri gitmede bıraktılar hatam yokken bu seferde şansızlık istop etti kafayı yemek üzereyim üçüncüye nasıl yapayım çıldırdım şuan eğitimde vs çok rahat sürerken şimdi böyle olması bana koyuyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Direksiyon Sınavından Kalındığında Yeniden Sınava Girme Süreci

Direksiyon sınavından kalmak hayal kırıklığı yaratan bir deneyim olabilir, ancak pes etmemelisin. Tekrar sınava girmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Sonuçlarınızı inceleyin: Sınav sonucunuzda, başarısız olmanıza neden olan hatalar belirtilmiş olacaktır. Bu hataları analiz ederek iyileştirme alanlarını belirlemen önemlidir.
    • Direksiyon eğitimi alın: İhtiyaçlarınızı karşılayan güvenilir bir sürüş okuluna kaydolun. Ek direksiyon dersleri, güveninizi artırmanıza ve sınavdaki performansınızı geliştirmenize yardımcı olacaktır.
    • Yeniden sınava girin: Direksiyon becerilerinizi geliştirdikten sonra, tekrar sınava girmek için randevu alabilirsiniz. Sınav ücretini ödeyerek yeniden sınava girme sürecini başlatabilirsiniz.
    • Direksiyon sınavından kalınca tekrar ne zaman girilir: Genellikle, direksiyon sınavından kaldıktan sonra tekrar sınava girmek için belirli bir bekleme süresi yoktur. Ancak bazı durumlarda, sınav merkezleri yeniden sınava girmek için bir bekleme süresi uygulayabilirler. Bu sürenin uzunluğu sınav merkezine ve geçerli yasalara bağlı olarak değişebilir. Tekrar sınava girme süresi hakkında daha fazla bilgi almak için yerel sınav merkezinizle iletişime geçmenizi öneririz.

Direksiyon sınavından kalmak sinir bozucu olsa da, bu bir başarısızlık değildir. Hatalarından ders çıkararak ve sürüş becerilerini geliştirerek, bir sonraki sınavda başarıya ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iki kere istop hakkiniz var, ilkindemi biraktilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Geri geri gitmede nasıl bıraktılar ? ilk defa duydum böyle bırakma olayını genellikle ya parktan yada stop ettirmekten bırakırlar.
    2. 2 kere mi stop ettirdin ? Yeni yönetmeliğ göre ilk stopda bırakılmıyor.

• dstrykmrs D kullanıcısına yanıt
    Hocam kolumu arkaya attım araç hareket etmedi direksiyonu sağ kırdın dedi in dedi bak araç hareket etmedi istop iki kere etti nasıl etti halen anlamış değilim ikisinde de dedikleri el frenini tam inmedi dedi arabaya bindiğim zamanda vites ilk atmadı arabanın debrajda sıkıntı var diye ekledi bana hoca anlayacağınız mal gibi kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam kolumu arkaya attım araç hareket etmedi direksiyonu sağ kırdın dedi in dedi bak araç hareket etmedi istop iki kere etti nasıl etti halen anlamış değilim ikisinde de dedikleri el frenini tam inmedi dedi arabaya bindiğim zamanda vites ilk atmadı arabanın debrajda sıkıntı var diye ekledi bana hoca anlayacağınız mal gibi kaldım

Neyse artık bidahaki sefere hocam. Bidaki direksiyon sınavı ne zaman ?

Hocam o sinirle sormadım indim araçtan direk duvarı yumrukladım büyük ihtimal temmuz ortası-sonudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam o sinirle sormadım indim araçtan direk duvarı yumrukladım büyük ihtimal temmuz ortası-sonudur.

Yok hocam okadar sarkmaz tarih. 2 hafta içinde tekrar sınav yaparlar merak etme. Genellikle direksiyon sınavından kalınca 2 hafta sonra tekrar ara sınav yapılır. Mutlaka haziran içinde olur tekrar sınav. Bidaki sınavda komisyona daha önce 2 kere saçma sapan nedenlerden dolayı kaldığını söyle ona göre tölerans gösterebilirler ozaman daha rahat geçersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. İnşaAllah bi sonraki seferde geçersin

• benim sana tavsiyem debriyajı sürekli sabit yarıda tutman. uzun yolda mantıksız fakat ehliyet sınavında özellikle o risk göze alınamaz . hem mesafe kısa hem stop ettirirsen paran boşa gidiyor.

debriyajı yarıda tut , fren gaz fren gaz yapa yapa takıl
    Geri geri giderken şeridinden çıkarsan bırakıyorlar da arkadaş büyük ihtimalle vitesi geçirtemediği için stop ettirmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Amman sen de ben 2 defa stop 1 defa parktan kaldım son hakkımda olursa olur olmazsa olmaz yanarsa yansın dosya dedim annem-babam baya dua etti şansım da yaver geçti 4. Hakkımda geçtim ailemde accent dizel var bunu çok güzel kullanıyorum şimdi.sınav arabam da palio tüplüydü kaldırması eziyetti dizel bi araba olsaydı 4. Ye kakmazdım diye düşünüyorum ama gene de Allah nasip etti aldın ehliyeti takma kafana sen de kendine güven dua et bir şey olacak olduktan sonra oluyor olmayacağı varsa da ne kadar uğraşsan boş

• Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    Yarım debriyaj ile götürme ben de alışkanlık olmuş derslerde kadın hocam bi farketti bi azarladı erkek gibi kadındı ondan sonra bi daha da yapmadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.