Şimdi Ara

2 Dizüstü arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Ben yeni bilgisayar alacağım ama 2 tanesinin arasında kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Arasında ki farklar nelerdir ? Hangisi daha uygundur? Varsa da bunlardan daha iyi ve çok fazla fiyat farkı olmayan başka bir tane önerebilirmisiniz?

ASUS N53SN

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz013v-n53sn-core-i7-2630qm--2.0ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53188

ACER AS5745G

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5745g-486g64mnks-as5745g-core-i5-480m-2.66ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2048mb-gt420m-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53811

Teşekkürler..

• asus tabi ki daha iyi.. ekranı full hd, ram mhz i daha yüksek bu da hızı etkiler, işelmci ve ekran kartı daha iyi.. acer a göre asus daha sağlam bi kasaya ve kaliteye sahip.. casper gibi acera da olumsuz eleştiri çok..
  • Teşekkür ederim. Birde bu asusu alıpta bir ay kullanan birisinin yorumunu eklemek istiyorum buraya

"ürünü alalı 1 ay oldu detaylı bi yorum vereyim takipçilerine, fanı susmak bilmiyorum, çok ses çıkarmıyor ama sürekli çalışıyor, perfornamsı hiç iyi değil, belli periyotlarla donma sorunu var, kitleniyor bilgisayar, size yemin ederim alıp da performansına baktığınızda bana hak vericeksiniz, 2 gb ekran kartı, i7 işlemcisi 6 gb rami, sanki yalan gibi, içine ne taktılar bilmiyorum, bence bu fiyata asus alacağınıza 600 700 az verin casper alın, en azından bişey olursa içiniz yanmaz, hiç mi hiç tavsite etmiyorum"

Buna ne diye biliriz. Kafamı karıştırmadı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naraka
    Teşekkür ederim. Birde bu asusu alıpta bir ay kullanan birisinin yorumunu eklemek istiyorum buraya

"ürünü alalı 1 ay oldu detaylı bi yorum vereyim takipçilerine, fanı susmak bilmiyorum, çok ses çıkarmıyor ama sürekli çalışıyor, perfornamsı hiç iyi değil, belli periyotlarla donma sorunu var, kitleniyor bilgisayar, size yemin ederim alıp da performansına baktığınızda bana hak vericeksiniz, 2 gb ekran kartı, i7 işlemcisi 6 gb rami, sanki yalan gibi, içine ne taktılar bilmiyorum, bence bu fiyata asus alacağınıza 600 700 az verin casper alın, en azından bişey olursa içiniz yanmaz, hiç mi hiç tavsite etmiyorum"

Buna ne diye biliriz. Kafamı karıştırmadı değil.

Ben monster almayı düşünüyorum sen de bir incele istersen ... Isteğine göre sistem ..

• Ne yalan söyleyim ilk defa duydum monsteri. Fiyat ve performans konusunda uygunmuş sanırım. Siz tam olarak nelerini tavsiye edersiniz ?
  • asus n53sn-sv002 modelini alabilirsin alanlardan pek şikayet gelmedi ama bilmiyorum senin tercihin
  • Teşekkürler asus ta karar kıldım :)
  • asus tasarım olarakta, donanım olarakta tercih edilmelidir diğerine göre.. asusu tercih etmekle doğru karar vermişsin.. güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.