Şimdi Ara

2 Dk BAKIN LENOVO P70

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben lenovo p70 alıcamda özelliklerinde pil dikkatimi çekti şimdi şöyle bir yazı geçiyor bekleme ve konuşma süresi ile ilgili
    "Batarya Kapasitesi 4000 mAh Konuşma Süresi (2G) 46 Saat Bekleme Süresi (2G) 816 Saat Konuşma Süresi (3G) 18 Saat Bekleme Süresi (3G) 696 Saat Bekleme Süresi (4G) 732 Saat Müzik Oynatma 47 Saat "

2 g bekleme süresi ben şimdi telefonu aldığımda 2 g moduna getirsem ekranı hiç açmadan 34 gün şarzı gidicekmi bu abartılı birşey değilmi

rast gele bir müzik listemi açtığımda o müzik listesini 47 saat yani 2 gün boyunca dinliyebilcekmiyim

öyle yada böyle ben bu telefonu alıcamda ne bilim çok abartılı konuşmuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mekanik 37

ben lenovo p70 alıcamda özelliklerinde pil dikkatimi çekti şimdi şöyle bir yazı geçiyor bekleme ve konuşma süresi ile ilgili
    "Batarya Kapasitesi 4000 mAh Konuşma Süresi (2G) 46 Saat Bekleme Süresi (2G) 816 Saat Konuşma Süresi (3G) 18 Saat Bekleme Süresi (3G) 696 Saat Bekleme Süresi (4G) 732 Saat Müzik Oynatma 47 Saat "

2 g bekleme süresi ben şimdi telefonu aldığımda 2 g moduna getirsem ekranı hiç açmadan 34 gün şarzı gidicekmi bu abartılı birşey değilmi

rast gele bir müzik listemi açtığımda o müzik listesini 47 saat yani 2 gün boyunca dinliyebilcekmiyim

öyle yada böyle ben bu telefonu alıcamda ne bilim çok abartılı konuşmuşlar

4000 mah gerçekten büyük bir pil yapabilir

• abartı onlar
  • abartı ama müşretiyi kandırmadan mahkemeye verilse acaba ne olur :D
  • Bekleme süresi onlar. Elbet elinize alıp mesaj arama vs. şeyler yapacaksınız. Bu yüzden o değerleri göremezsiniz. Ama 2g de 2 günden fazla kullanırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartı bence de.
  • Bunlar maksimum ölcülebilecek değerler test edilmeden gelişi güzel yazılamazlar. Verilen örnekten yola cıkarsak müzik süresi 47 saat demiş o süreye yaklaşabilmen için android sisteminde arka planda en ufak dahi olsa hicbir uygulama calışmazken (cok zor bir olasılık) ekranı 1 dakika bile acık bırakmadan hattını takmadan ucak motunda kullanarak test edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekara -- 5 Ağustos 2015; 0:04:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.