hangi serverdasın sölede koxp kapayak belki bizim gm de online dır
Koxp kapatman seni banlanmaktan kurtarmaz, birinin seni şikayet etmesi ban yemen için yeterli bi sebep. Belki 1 ay sonra banlanırsın, bundan sonraki 1 ay boyunca kullanmasan bile.
o zaman her birbirini çekemeyen şikayet etsin su ID koxper desin olacak iş deil mantıklı ol az be. K2 resimle ban atmıyor DEĞERLİ AKILLI kardeşim.. kimsede video cekip onu upd edip k2 siteye koymaya 2 saat ugrasmaz acıkladım umarım
elemanın bi özelliğide ex e kurmamış koxpu np ye kurmuş
ex e 30 gün verirler bu 999 yediğine göre açmış 5 liyi cz de millete kafayı yediriyodur veled
bi de arese el atsa su gm ler!!
iyi olmus sevindim banlandigina
kosp=ban
kospcuysan
quote:
Orjinalden alıntı: SameTr
ARKADASLAR OYUNDAYDIM Bİ ANDA OYUNDAN ATTI HATA RAPORU VERDİ SONRA GİRMEK İÇİN ID PASS. YAZDIM SU YAZI YAZDI SERVER İS UNDERGOİNG MAİNTENANCE PLEAS TRY AGAIN LATER İŞTE BU DİGER ID İMLER GİRİYORUM Bİ SORUN BUNDA BU YAZIO LUTFEN CVP SOLEYİN KAFAYI YİCEM
katılıyom
Sadece ban yemişsin bişey olmaz git bir bardak su iç istersen?
zuhahahahahhaha
koxpçuların hepsine
manes te koxperlerin işi zor walla gel patos a rahatını yaşa 24saat afk
olmuşsunnn
ban yemissin gecmis olsun
mutlu oldum
Bi Yandan Gecmis Olsun.Bi yandanda OHH... Olsun.(Koxp kullaniyorsan)
Geçmiş olsun diyecem ama geçmez 999 gun
geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Hardnox
Selam ARkadaşlar ßen Olimpia dan Humanım bizim Gm Ve KraL No:Name Gmde Sullimo Sullimo online halile yazımızdan geçio kopx varmı dio anlamadım ama sonradan anladımki serverde para kalmadığından koxp serbestmiş :) hayırlısı tüm server başlarına
nasil olympiada para kalmamış ya piyasaya bir bak herşey uçtu,adamlar ib+1 250 m ye koymaya başladı,shard+7 piyasadan kalktı,nasıl para yok...eskisi kadar takas teklifi de yok,koxp serbestmiş işallah bu doğru değildir ama banlananlar da yok bu arada,ardream chari yapaim dedim ardreama girmez oldum koxper kayniyor,1 girişte 200 np koxperlere vermek dam koyuyor,1-2 saat dolanıyorum ve girdiğim np den biraz fazla np ile çıkarsam kendimi şanslı sayıyorum,artık sadece ticaret yapıyorum,öldürdünüz oyunu ya
gecmıs olsun!!!ve herkese ders olsun
beyler bendede aynı şey yazıodu sıteye logın olamıyorum yanlıs sıfre dıo
zuhahaa serverlar yenilenio dior sen de banlandımmı diosun way angut seni