OhhhhOHHhhHOHhhhHOHhhhh sana (Eğer koxptan banlandıysan)
ohh iyi olmuş sana
yazık olmuş
walla p1 dede bütün ardreami temizlediler artık kaçarak kesime dewri bitti çok şükür özellikle ardream we cz koxperlarına bannn oyunun cıvkını çıkardılar saol gmmmm
cz de koxp açtıysan çooooooooooooook iyi olmuş ama exp kasıyosan yazık olmuş çünki patosda herkezz koxpcu
quote:
Orjinalden alıntı: RogueHunter
quote:
Orjinalden alıntı: cofusion
zuhahahahaahahha cok sewindim
inş bigün seninde başına gelir yarabbim amin!
Kesin sen kospçusun olmayan duaya AMİN ! denmez !
Manes ardreamdakiler bilir en iyi clan başkanları en sağlam oyuncuları ardreama gitmiyor kosp dolu diye !! Arenada birbirlerini kesiyorlar
pathosun hali hiç iyi değil millet eskiden apos party isterdi şimdi koxp party istiyo
Geçmiş OLsun Kardeş
İyi oLmuŞ.
koxpculara
evet koxp kullandım kendime Ama dalga geercesine gulmelere gerek yok eger sende bu cehalete duserde bi kere kullanım dersen ve banlanırsan o mzana daha 26 gunu olan premiumun nasıl adam a koydunu anlarsın
quote:
Orjinalden alıntı: SameTr
ARKADASLAR OYUNDAYDIM Bİ ANDA OYUNDAN ATTI HATA RAPORU VERDİ SONRA GİRMEK İÇİN ID PASS. YAZDIM SU YAZI YAZDI SERVER İS UNDERGOİNG MAİNTENANCE PLEAS TRY AGAIN LATER İŞTE BU DİGER ID İMLER GİRİYORUM Bİ SORUN BUNDA BU YAZIO LUTFEN CVP SOLEYİN KAFAYI YİCEM
ßan Yemişin..
Selam ARkadaşlar ßen Olimpia dan Humanım bizim Gm Ve KraL No:Name Gmde Sullimo Sullimo online halile yazımızdan geçio kopx varmı dio anlamadım ama sonradan anladımki serverde para kalmadığından koxp serbestmiş :) hayırlısı tüm server başlarına
geçmiş olsun kardeş.!!!
bilader banlanmışın.. bu doğal bişey fazla takm kfaya YANİ KENDİNİ RAKIYA FALAN VURMA AYRICA SERVER PATOSSA GÜNDE EN AZ Bİ 20 KİŞİ BANLANIYO... BAZEN TOPTAN BANLANIYO
kanka hayırlı olsun banlanmışsın nasıl başardın kanka anlatır mısın acaba
you've been banned dostum
BU ARDA ARKADASIN BİR ABYSTE KULLNDIYSAN BANLANIRSIN DEDİDE BU GERÇEK OLABİLİR.. ÇÜNKÜ ABYSTE .. DUVARIN İÇİNE GİRDİM ABYS KASIYODUM VENDETA CLANINDAN BİRİ BANA PM ATTI SENİ ŞİKAYET EDECEM FALAN DEDİ İNGİLİZCE BENDE SALLADIM TABİ BİSEY OLMAZ DİYE Bİ BAKTIM ERTESİ GÜN BANLANMIŞIM AMA HAKKETİK TABİ ARTIK ASLA KOXP KULANMIYOM
koxp kullananlar geçmiş olsun, kullanmayanalr iyi olmuş diyo.