Bildirim
2 dolarlık item çekilişi (çekiliş tarihi 18.10.2014) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çekilişe katılmak istiyorum -
Yaz benide yaz bende aranıza yeni katıldım, sanırım o eşya Legion Commander için olan şansın çok iyi. Tam olarak ne yapıyor o eşya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Yaz benide yaz bende aranıza yeni katıldım, sanırım o eşya Legion Commander için olanşansın çok iyi. Tam olarak ne yapıyor o eşya
Allah bozmasin sansimizi:) o item arcana denen ve heronun şeklini, skillerin efektini komple degistiren bir item. Simdilik 4 hero icin var. Youtubetan izleyebilirsin. Legion commander arcana yaz cikar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Katılmak istiyorum -
Ooo hocam benden betermissin:) ama cesaret biraz ya. Yuksek bet oynasan surdan 4 maca baya kazanirdin. Tabi benim gibi batabilirsinde:) tebrik ederim sansin sursun insallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şansına güvenmek istiyorum. -
çekiliş sonuçlanmıştır xt9 isimli arkadaşımız kazanmıştır hayırlı olsun. yarın geceye kadar teslim almazsa yedek talihli sircourage'dır. çekiliş sonuç resmini ilk mesaja ekliyorum
sir hocam yaklaştın be:) -
vay be ilk defa bir eleme şeysinde ismim çıkıyor oda sevindirici bir şey :) tebrik ederim XT9 -
Nasıl ben kazanırım aklımdan kazanıcağım geçiyordu tam da ha :D -
quote:
Orijinalden alıntı: XT9
Nasıl ben kazanırım aklımdan kazanıcağım geçiyordu tam da ha :D
tekrar hayırlı olsun. steam adresimi attım özel mesajla beni eklerseniz size steam offerla yollayacağım hediyelerinizi:) -
-
valla newbee yi bende koydumda maalesef ig yaktı beni:) alır diye düşünüyodum. lgd çok iyi oynuyor ama ig ile allyler diye zorlamaz zannettim:) olsun bugun zarardayım 10 dolar:) -
Aslında Bet konusu açılsa güzel olmaz mı
Gerçekten şansım yok -
o kadar bilmeme rağmen sürekli 0.5$-1$ bastığımdan sadece 6-7 dolar kazanabildim :D bugün toplam 20 yi buldu kazancım albumse sadece 1.37$ basarak başlamıştım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 19 Ekim 2014; 15:05:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SirCourage
o kadar bilmeme rağmen sürekli 0.5$-1$ bastığımdan sadece 6-7 dolar kazanabildim :D bugün toplam 20 yi buldu kazancım albumse sadece 1.37$ basarak başlamıştım :D
Valla aynen çıldırıyorm hele %10 luk betleri tahmin edip basmayınca :(
Hediyeleri teslim aldım ty wp .
Bu da 5 gün önceki iflas :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XT9 -- 19 Ekim 2014; 15:14:47 >
-
iG yide bildim şimdi :D noluyo bana -
-
quote:
Orijinalden alıntı: SirCourage
iG yide bildim şimdi :D noluyo bana
Arkadaşın verdiği itemler sayesinde o maça ig bastım 5 dolar kazandım bakalım şimdi lai de itemler iceiceice ' ın unclesi ölmüş -1 oynuyolar gibi eziliyolar zaten bakalım bunu da alıcam küçük bir awaygivesi bende yaparım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X