Şimdi Ara

2 domain var info uzantili elimde ilgilenenlere bedava vericem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sohbetalani.net isimli siteme link degisim karsiligi vericem domainleri

domain isimleri:bedavadomain.info & bedavatemplate.info
    2 domainide ayri ayri 2 uyeye vericem ben kullanmayacam belki arkadaslarin isine yarar iletisim icin pm yolunu seciniz

• ikisi de hiç bi işe yaramaz. yine de alçak gönüllülüğün için tşk.
  • İkiside benm işime yarar...Zaten knu acilir acilmaz pm ile ulastim kendisine...Cevabını bekliyorum arkadasin....
  • bedavatemplate.info ya talibim hala elinizdeyse.
    ekliyeceğim site: fenerbahcemagazin.net gpr 4
  • Ben Yazdım ilk arkadaşım ben 5 siteye ekleyeceğim linkini arkadaşın...
  • tuna ilk lafim sana hic bir ise yaramaz diye bir sey yoktur senin isine yaramaz diye birsey vardir daha duzgun cumle kullanirsan sevinirim zamaninda bir isime yarayacaktiki aldim ama sonradan caydim
    bedavatemplate.info ile template sitesi kurabilirsin
    bedavadomain.info ile de co.cc balgibi de para kazanirsin referans linklerden herzaman akilci davranirsan googlede ilk 4 sayfaya yerlesip bedava bedava domain bedava webhosting gibi kelimelerde ust siralarda yer alirsin co.cc yi incele yariyormu yaramiyormu gor:) ben free co.cc domaini ile bunu yaptim sen info ile bisi yapamassan ise yaramayanin domain olmadigi dusuncesine varirim carsamba gunu domainler sahibini bulacaktir
  • Katılıyorum sana Akcesmeli...Benim işime yarar valla...Bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2sinide ayri ayri kisilere vericem aslinda linkte onemli degil bunda ekleme zorunlulugu yok tabi ekleyene de tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcesmeli -- 21 Nisan 2008; 23:29:41 >
  • Tamam arkadaşım...Ben eklerim linkini ....Sorun olmaz...
  • arkadasım bana lazım valla cok makbule gecer
  • vallaha bende eklerim linklerini bedavadomain.info ya talibim
  • Arkadaslar ben hemen pm attim cevap yazdim...bedavadomain.info ya talibim dedim..Akcesmeli arkadas cevap vermedi hala...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.